Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/artikels/sfeerbeelden_tuin_passiflora_40

menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    donderdag 28 oktober 2021

Wat was er de voorbije week te zien in de tuinen van onze lezers: tuinfoto's van week 39

Enkele sfeerbeelden uit de tuinen van de tuinadvieslezers van de voorbije week (week 40  = eind september - begin okt 2009)


Onze Passiflora dit jaar voor het eerst na vele jaren met veel vruchten. Het ziet er uit als een versierde kerstboom. In de tuin van Gre Hilbrandie de Jong.


bloemstukje op piepschuim met behang - Marquerite
Ik heb net wat spulletjes bij mekaar gepakt en heb dit vervolgens ermee gemaakt. Behangpapier wat kronkeltakjes droog mos en hortensia.Deze is op te hangen als schilderij.


Tot mijn verbazing blijkt mijn hibiscus met twee kleuren te bloeien! Ik ontdekte dat het plantje uit twee delen bestond, maar vorige week zag ik dat die twee kleuren bloemen toch echt aan één takje groeien. Een leuke verrassing! - Laura K.


Roodlof Cesare (Radichio type Palla Rossa) heb ik dit jaar geteeld, omdat het gewas mooi kleurt - Jo van Dreumel


Aan het eind van het grasveld hebben we een indianentuintje gemaakt voor de kindjes. Hier is het nog niet helemaal aangeplant, maar er moeten bessen en mooie bloemen komen. -  Karen


Herfstschaal door Flowers

hazelnoot met bezoek van een oorworm - Katelijne
 

Met dank aan alle lezers voor de foto's en de bijhorende teksten die ze met ons delen via Foto's van uw Tuinplanten

Wilt u ook uw mooie tuinfoto's zien verschijnen in deze wekelijkse rubriek? Post ze op het tuinforum of stuur ze per mail op naar en wie weet ziet u beelden uit uw tuin in onze volgende tuinweek in de kijker.

#2193