Tuinadvies
Webwinkel Digituin Tuinproblemen Tuinforum Plantengids Groenagenda Handelsgids Fotoalbum Video's
Homepagina
Bloemschikken
Bomen
Dieren
Fruit
Gazon
Groenten
Kamerplanten
Knollen en bollen
Kruiden
Kuipplanten
Orchidee
Planten
Recepten
Rozen
Sierheesters
Snijbloemen
Tropische_planten
Tuinaanleg
Tuindecoratie
Tuininrichting
Tuinkalender
Tuin_Allerlei
Vaste_planten
Vijver
Eco-tips
Organisch tuinieren
Plantenbescherming

Nieuwste Producten

Schommelbank
Voet voederstation
Absorberende waterzak
Prikker voor pindasilo
Buitenbezem

Tuinadvies services

Webwinkel
Digituin
Tuinproblemen
Tuinforum
Plantengids
Groene uitstapjes
Handelsgids
Fotoalbums
Video's
Visitekaartjes
E-cards
Google+

Nieuwste planten

Cucurbita pepo var. styriaca
Tulipa 'Banja Luka'
Fragaria vesca 'Yellow Cream'
Festuca glauca 'Compact Blue'
Gentiana scabra ĎZuki-rindoí
 
Tuinadvies - Recepten - Recepten met schorseneren
Volg ons op: Volg Tuinadvies op Facebook Volg Tuinadvies op Twitter

Gebakken schorseneren met tongschar

schorseneer recept. Schorseneren klaarmaken

Benodigdheden voor de gebakken schorseneren

  • 4 schorseneren
  • 4 tongscharren, gefileerd
  • Arachideolie
  • Sap van een Ĺ citroen
  • 2 eidooiers
  • Druivenpitolie
  • Peper
  • 1 eetlepel krulpeterselie, fijngehakt

Bereidingswijze voor deze schorseneren met tongschar

schorseneren klaarmaken in de pan
Bij het bakken van de schorseneren kan eventueel ook al wat peterselie toegevoegd worden.
Beter dan op de foto is om de de schorseneren in dunne plakjes te snijden

Bereidingswijze voor schorseneren met tongschar

Schil de schorseneren met een dunschiller. Gebruik handschoenen en doe een schort om. Schorseneren geven kleverig melksap af dat moeilijk te verwijderen vlekken veroorzaakt.
Snijd de schorseneren in schuine plakjes en leg ze meteen in water waaraan 1 eetlepel azijn of citroensap is toegevoegd.
Bak de schorseneren in olie, zet een deksel op de pan en laat ze enkele minuutjes bakken tot je met een vork door de plakjes kan prikken.
Bak ondertussen de tongscharfilets in arachideolie aan beide zijden krokant.
Neem ze uit de pan.
Klop voor de vinaigrette de eidooiers los met de druivenpitolie en enkele druppels citroensap. Kruid met peper en eventueel wat zout. Meng er de bladpeterselie onder.

Bron: Flandria

Print dit artikel     Stuur dit artikel door

Meer tuintips en teksten:

recepten, koken, maken, gerechten, tomaten, tomaat
Warme tomatenrecepten
gegratineerde aardappel, aardappelchips, recepten met aardappelen, aardappelrecepten
Lekkere aardapelen
recepten, taarten, tomaten, maken, bakken, oven, recept, tomaat, bereidingen
Taarten met tomaten
recepten met oesterzwam, oesterzwammen klaarmaken, soep van oesterzwam, paddenstoelen wokken, champignons en oesterzwammen kopen, eindejaarsmenu klaarmaken met oesterzwam
Recepten oesterzwam
Gratis nieuwsbrief:
E-mailadres:



In de kijker:
ACTIE Voederschuur en vogellokker + gratis voeder
ACTIE Vogellokker + GRATIS voer

€ 62,95

Nieuwste teksten

Tuin nu winterklaar maken
Groene aanslag verwijderen
5 pompoenideeŽn
Klimop Hedera helix
Gevulde pompoen

Eveneens interessant:

Bestrijden mos
Bestrijding rozenziektes
Houten bloembak
Bloemenrad
Druppelsysteem

Laatste forumtopics

nog een herfsttaart
Nog een grafstukje
Nog enkele grafstukjes...
bol op stam van polygo...
restje herfst

Partners






© www.tuinadvies.be Over ons Adverteren Redactie Links Partners Disclaimer Sitemap Briketten kopen Bushnell trail cam