Tuinadvies
Webwinkel Digituin Tuinproblemen Tuinforum Plantengids Groenagenda Handelsgids Fotoalbum Video's
Homepagina
Bloemschikken
Bomen
Dieren
Fruit
Gazon
Groenten
Kamerplanten
Knollen en bollen
Kruiden
Kuipplanten
Orchidee
Planten
Recepten
Rozen
Sierheesters
Snijbloemen
Tropische_planten
Tuinaanleg
Tuindecoratie
Tuininrichting
Tuinkalender
Tuin_Allerlei
Vaste_planten
Vijver
Eco-tips
Organisch tuinieren
Plantenbescherming

Topproducten

STUNTPRIJS
Raamopener
Buxusschimmel bestrijden
Engerlingen bestrijden
Superslakkenval
Multihark

Tuinadvies services

Webwinkel
Digituin
Tuinproblemen
Tuinforum
Plantengids
Groene uitstapjes
Handelsgids
Fotoalbums
Video's
Visitekaartjes
E-cards
Google+

Nieuwste planten

Fuchsia 'All Summer Beauty'
Fuchsia 'Bridal Veil'
Fuchsia 'De Mijnlamp'
Fuchsia 'Frans Stoolhuis'
Fuchsia 'Godelieve'
 
Tuinadvies - Recepten - Recepten met schorseneren
Volg ons op: Volg Tuinadvies op Facebook Volg Tuinadvies op Twitter

Gebakken schorseneren met tongschar

schorseneer recept. Schorseneren klaarmaken

Benodigdheden voor de gebakken schorseneren

  • 4 schorseneren
  • 4 tongscharren, gefileerd
  • Arachideolie
  • Sap van een Ĺ citroen
  • 2 eidooiers
  • Druivenpitolie
  • Peper
  • 1 eetlepel krulpeterselie, fijngehakt

Bereidingswijze voor deze schorseneren met tongschar

schorseneren klaarmaken in de pan
Bij het bakken van de schorseneren kan eventueel ook al wat peterselie toegevoegd worden.
Beter dan op de foto is om de de schorseneren in dunne plakjes te snijden

Bereidingswijze voor schorseneren met tongschar

Schil de schorseneren met een dunschiller. Gebruik handschoenen en doe een schort om. Schorseneren geven kleverig melksap af dat moeilijk te verwijderen vlekken veroorzaakt.
Snijd de schorseneren in schuine plakjes en leg ze meteen in water waaraan 1 eetlepel azijn of citroensap is toegevoegd.
Bak de schorseneren in olie, zet een deksel op de pan en laat ze enkele minuutjes bakken tot je met een vork door de plakjes kan prikken.
Bak ondertussen de tongscharfilets in arachideolie aan beide zijden krokant.
Neem ze uit de pan.
Klop voor de vinaigrette de eidooiers los met de druivenpitolie en enkele druppels citroensap. Kruid met peper en eventueel wat zout. Meng er de bladpeterselie onder.

Bron: Flandria

Print dit artikel     Stuur dit artikel door

Meer tuintips en teksten:

courgette, bakken, bereiden, bereiden, courgettesoep, recepten, gerecht, koken, soep, komkommer, aubergine
Courgette recepten en weetjes
fastfood, hamburger, groenten
Gezond fastfood
valentijn eenpersoonsgerechten voor happy singles
Valentijn eenpersoonsgerechten
Bramenjam maken, bramenjam, verse bramen, bramengelei, confituur, jam, gelei, koken, werkwijze, ingrediŽnten
Bramenjam maken
Gratis nieuwsbrief:
E-mailadres:



In de kijker:
ACTIE Mosbestrijding 150m≤ ~ 1+1GRATIS
Actie 1+1 gratis
Mosbestrijder 150m≤

€ 13,25

Nieuwste teksten

Tuinklussen in uw tuin
Zelf kippen kweken
Ambrosia hooikoortsplant
Eetbare veredelde distel
Mascarpone met passievrucht

Eveneens interessant:

Bestrijden mos
Bestrijding rozenziektes
Houten bloembak
Bloemenrad
Druppelsysteem

Laatste forumtopics

conifeer thuja smarag
gescheurde boom
Bougainvillea algemeen...
Pompoenenschaal.
oerwoud van een tuin

Partners






© www.tuinadvies.be Over ons Adverteren Redactie Links Partners Disclaimer Sitemap Briketten kopen Bushnell trail cam