Tuinadvies
Webwinkel Digituin Tuinproblemen Tuinforum Plantengids Groenagenda Handelsgids Fotoalbum Video's
Homepagina
Bloemschikken
Bomen
Dieren
Fruit
Gazon
Groenten
Kamerplanten
Knollen en bollen
Kruiden
Kuipplanten
Orchidee
Planten
Recepten
Rozen
Sierheesters
Snijbloemen
Tropische_planten
Tuinaanleg
Tuindecoratie
Tuininrichting
Tuinkalender
Tuin_Allerlei
Vaste_planten
Vijver
Eco-tips
Organisch tuinieren
Plantenbescherming

Nieuwste Producten

Digitale thermometer
Kasverwarming Palma
Bistroset mozaïek
Rapunzel zaden
Baptisia australis

Tuinadvies services

Webwinkel
Digituin
Tuinproblemen
Tuinforum
Plantengids
Groene uitstapjes
Handelsgids
Fotoalbums
Video's
Visitekaartjes
E-cards
Google+

Nieuwste planten

Sonchus oleraceus
Stenotaphrum secundatum 'Variegatum'
Fuchsia 'Prelude'
Hebe ‘Autumn Glory’
Eucalyptus obliqua
 
Tuinadvies - Recepten - Recepten met schorseneren
Volg ons op: Volg Tuinadvies op Facebook Volg Tuinadvies op Twitter

Gebakken schorseneren met tongschar

schorseneer recept. Schorseneren klaarmaken

Benodigdheden voor de gebakken schorseneren

  • 4 schorseneren
  • 4 tongscharren, gefileerd
  • Arachideolie
  • Sap van een ½ citroen
  • 2 eidooiers
  • Druivenpitolie
  • Peper
  • 1 eetlepel krulpeterselie, fijngehakt

Bereidingswijze voor deze schorseneren met tongschar

schorseneren klaarmaken in de pan
Bij het bakken van de schorseneren kan eventueel ook al wat peterselie toegevoegd worden.
Beter dan op de foto is om de de schorseneren in dunne plakjes te snijden

Bereidingswijze voor schorseneren met tongschar

Schil de schorseneren met een dunschiller. Gebruik handschoenen en doe een schort om. Schorseneren geven kleverig melksap af dat moeilijk te verwijderen vlekken veroorzaakt.
Snijd de schorseneren in schuine plakjes en leg ze meteen in water waaraan 1 eetlepel azijn of citroensap is toegevoegd.
Bak de schorseneren in olie, zet een deksel op de pan en laat ze enkele minuutjes bakken tot je met een vork door de plakjes kan prikken.
Bak ondertussen de tongscharfilets in arachideolie aan beide zijden krokant.
Neem ze uit de pan.
Klop voor de vinaigrette de eidooiers los met de druivenpitolie en enkele druppels citroensap. Kruid met peper en eventueel wat zout. Meng er de bladpeterselie onder.

Bron: Flandria

Print dit artikel     Stuur dit artikel door

Meer tuintips en teksten:

wokken, wok, aardappelen wokken, wokrecpente, aardappelrecepten, aardappel in de wok, wokken met aardappel, wokgerechten, recepten om te wokken
Aardappel wokrecepten
soorten honing en waar je moet op letten
Honing: soorten en info
recepten, appels, thee, appelthee, dessert, bereiding, recept
Appels recepten
Warm en koud gerecht met tomaten zelf koken met tomaat en andere groenten gezond eten
Bereidingen met tomaten
Gratis nieuwsbrief:
E-mailadres:



In de kijker:
ACTIE Multihark + gratis tuinafvalzak
Multihark

€ 29,95

Nieuwste teksten

Rammenas
Geen kale plekken meer
Foto's van week 40
Klussen voor uw tuin
Een buitenkeuken plaatsen

Eveneens interessant:

Bestrijden mos
Bestrijding rozenziektes
Houten bloembak
Bloemenrad
Druppelsysteem

Laatste forumtopics

Oude coniferen vervang...
meidoornhaag
wat betekent 2 jarig
VAN RUPS TOT VLINDER
Zweedse bostuin op een...

Partners






© www.tuinadvies.be Over ons Adverteren Redactie Links Partners Disclaimer Sitemap Briketten kopen Bushnell trail cam