menu
Tuinadvies

Tuin van Kurt

Kurt
  • Lid sinds mei 2006
  • Heeft 1748 berichten in het forum
  • Heeft 355 bloemetjes verdiend
  • 892 personen hebben de tuin van Kurt bekeken
  • Heeft in de Plantenherkenner
  • Volgt 52 personen
  • Heeft 27 volgers

Woonplaats: Sint-Jan-In-Eremo

Omschrijving: Ooit een mooie tuin gehad, maar door omstandigheden helemaal tot groot gazon herschapen. Nu het huis is afgewerkt hebben we hopelijk terug tijd om volgend jaar opnieuw de tuin uit te bouwen. De vingers kriebelen in elk geval.


Kurt op Tuinadvies

Bekijk het overzicht


Kurt op Tuinvrienden

Bekijk het overzicht


Wat vind je van deze tuin?

Kurt

Mooie border in regio Marseille.

zaterdag 8 juli 2017 - 21:10

Adrienne

Allez Kurt ik kijk er al naar uit wat je met je tuin gaat doen. Ik hoop dat er veel foto's volgen.

Groetjes Adrienne

zaterdag 15 oktober 2016 - 14:09

Status - Kurt

Kurt

zondag 30 juni 2013 - 23:23

Vandaag 3 open tuinen bezocht. Als eerste die van Joël De Coster. Over de prachtige tuin aldaar hoef ik hier niet veel meer te zeggen aangezien we via de foto's die Joël hier plaatst allen weten dat het een huzarenstukje is. Voor Joël en zijn familie alleszins de tuin van Eden. Wat jullie wellicht nog niet wisten is dat de dame des huizes zeer lekkere taarten kan bakken. Het was er super gezellig en we zijn er dan ook ruim twee uur verbleven.
Daarna de tuin van Hendrik (De Berceau - ook op de Digituin) bezocht. Een totaal andere tuin als die van Joël met prachtige tuinkamers die elk een andere sfeer uitstraalden. Aangezien Hendrik het druk had hebben we hem gerust gelaten en van zijn vele planten genoten. Prachtige hostacollectie en Echinaceacollectie. Van deze laatste zullen we wellicht nog veel foto's zien verschijnen als ze bloeien. In elk geval eveneens een echt aan te raden tuin. Trouwens ook sympathieke mensen.

Als derde hebben we nog de tuin "De Stuivenberg" bezocht. Weer iets totaal anders maar ook terug zowel siertuin als moestuin en wederom echte tuinliefhebbers in hart en nieren. In alle tuinen was er ook vrij veel volk aanwezig.

Heel tevreden dat we toch eens een dagje Open tuinen hebben gedaan.

Toon oudere berichten - kurt
Terug naar boven icoon