menu
Tuinadvies

FAQ

Hieronder hebben wij enkele vaak terugkerende vragen van onze klanten verzameld. Mogelijks vind je hier een antwoord terug op jouw vraag.

Planten kopen

In de webshop worden foto's getoond van volgroeide planten. Zo krijg je als klant een duidelijk beeld van hoe de planten er zullen uitzien eens ze volgroeid zijn. Afhankelijk van het seizoen en de periode waarin je planten bestelt, zal de plant zich in een verschillend groeistadium bevinden. Bij elke plant staat informatie betreffende de hoogte en leveringswijze (in pot, op kluit, ...) Hou er bijvoorbeeld rekening mee dat planten in pot van 9 cm jonge planten zijn van maximum 15 cm hoog. Gebruik onze handige zoekfilter om de juiste plant voor jou te vinden.
Bij vragen over de geleverde planten, neem je best binnen 2 dagen na ontvangst contact op met onze klantendienst via e-mail. Stuur ons een beschrijving van jouw klacht en een foto toe via: [email protected]. Bij gegronde klachten wordt steeds voor een passende oplossing gezorgd.
Bij vaste planten vermelden wij de potmaat, niet de hoogte van de plant. Het is moeilijk een vast hoogte op te geven omdat de planten groeiend zijn. Als je meer informatie wenst over de hoogte van een plant, stuur dan een e-mail met jouw vraag naar: [email protected] en wij bezorgen jou graag een antwoord.
Zoals vermeld in de voorwaarden, kunnen bestellingen van planten niet meer geannuleerd of gewijzigd worden eens ze betaald zijn. Deze bestellingen worden onmiddellijk doorgestuurd naar de kweker en kunnen niet meer gewijzigd worden. Niet betaalde bestellingen van planten, kunnen wel geannuleerd worden.
We kunnen enkel de planten leveren die op dat moment in de webshop te bestellen zijn. Als je een bepaalde plant niet kan vinden, dan zit deze niet in ons huidige assortiment en kunnen we deze spijtig genoeg niet leveren. Let wel, ons aanbod kan iedere week wijzigen, naar gelang het aanbod van onze plantenleveranciers.
Specifieke vragen over planten stel je best via ons tuinforum waaraan vele ervaren tuinliefhebbers deelnemen. Onze tuinvrienden zullen jouw zeker verder helpen met hun advies en raad.
Terug naar boven icoon