menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    dinsdag 5 maart 2024

Valentijnscadeaus: 5 stoere ideeën voor hem

Op Valentijn zijn het niet alleen de dames die in de schijnwerper mogen staan! Ook de heren verdienen een speciale attentie om te laten zien dat er aan hen wordt gedacht. En laten we eerlijk zijn, mannen vinden het heerlijk om verrast te worden! Waarom niet uitpakken met een cadeau waar hij ook werkelijk iets aan heeft, en jullie misschien samen kunnen van genieten?

Denk bijvoorbeeld aan een romantische vuurschaal om samen buiten te genieten of een moestuinbak waar hij keukenkruiden kan in kweken. Voor de ornitholoog is een duurzame nestkast in houtbeton een schot in de roos! Deze cadeaus zijn van topkwaliteit zodat hij er jarenlang plezier aan zal beleven. Als je nog op zoek bent naar andere unieke geschenken, nodigen we je uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Daar vind je ongetwijfeld nog meer inspiratie om deze Valentijn extra bijzonder te maken voor jouw geliefde!

Lees ook geschenkideeën voor haar!

Cadeautips voor man


1. Het ultieme BBQ-schort voor de keukenprins

Keukenschort mannenVoor de keukenprins in jouw leven introduceren we het stoere lederen BBQ-schort, een absolute must-have voor elke barbecueliefhebber! Dit schort biedt niet alleen bescherming tegen de hitte en vuurspetters, maar belooft ook jarenlang grillplezier.

Met een verstelbare band aan de nek en zijkant voelt de schort heerlijk comfortabel aan. En dat is nog niet alles - aan de zijkant van het schort vind je een handige handdoekhouder. Tijd om te genieten van onbezorgde barbecue-avonden!

(Barbecue schort leer - cognac, 59,99€)


Nog meer grillplezier vind je hier.

2. Stoere moestuinbak voor de groene vingers

Vierkante meter tuinVoor een Valentijn met groene vingers is de Basil vierkante meter tuin de perfecte match! Deze moestuinbak, vervaardigd uit duurzaam geïmpregneerd hout, is handig onderverdeeld in vier vakken. Hiermee creëer je de ideale ruimte voor 4 verschillende kruiden of kleine groenten.

Met een eenvoudige montage en compacte afmetingen van 1 x 1 m past Basil zelfs in de kleinste tuinen. Klaar om jarenlang kweekplezier te garanderen! Een liefdevol gebaar dat niet alleen de tuin, maar ook jullie gezamenlijke passie voor verse, zelfgekweekte lekkernijen laat bloeien!

(Moestuinbak Basil 100 x 100 x 27 cm, 49,99€)


Op zoek naar een ander model? Ontdek alles in de rubriek kweektafels en groeibedden.

3. Omkeerbare vuurschaal voor knusse avonden samen

Vuurkorf kopen

Dubbel genieten: ontdek het beste van 2 werelden met onze innovatieve vuurschaal! Niet alleen dient het als een sfeervolle vuurschaal voor gezellige avonden in de tuin, maar het kan ook moeiteloos worden omgetoverd tot een vuurkorf.

Stel je voor: samen genieten van romantische avonden, omringd door het knisperende vuur en de betoverende ambiance. Deze veelzijdige vuurschaal zorgt voor dubbel plezier. Een essentieel stuk voor het creëren van onvergetelijke herinneringen samen!

(Vuurschaal/korf omkeerbaar, 49,99€)

Ontdek meer vuurschalen in onze webshop.

4. Nestkast in stijl voor de echte vogelliefhebber

Nestkast mezenVoor de vogelliefhebber presenteren we deze stevige nestkast van houtbeton. Met een invliegopening van 26 mm is hij perfect geschikt voor diverse soorten mezen en de winterkoning

Dankzij het gebruik van houtbeton biedt deze nestkast een betere isolatie en vermindert het de impact van temperatuurschommelingen. Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat jonge vogels beter grip hebben, waardoor ze de nestkast gemakkelijker kunnen verlaten wanneer de tijd rijp is. Een comfortabele thuis voor onze gevederde vrienden!

(Nestkast houtbeton Ø 26 mm, 34,99€)


Nog meer nestkasten vind je hier.

5. Ecovriendelijke woelvork voor de milieubewuste tuinier

De beste woelvorkMet deze handige woelvork kan je de grond verluchten en verkruimelen zonder te spitten. De ergonomische vormgeving met hefboomeffect maakt het mogelijk om met minimale inspanning de grond te bewerken.

Dankzij de woelvork uit gegalvaniseerd staal is rugpijn na het werken verleden tijd. Je kunt rechtop blijven werken en hoeft niet meer te bukken. Met deze woelvork maak je tuinieren een stuk comfortabeler en efficiënter!

(Grelinette ergonomisch, 119€)


Alle tools om praktisch te tuinieren vind je hier.


#5843Inge

Auteur: Inge
Redactie Tuinadvies

Terug naar boven icoon