Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
in een Duits tijdschrijft vond ik een artikel over echt rode rabarber confituur
ze schrijven daar: 3 soorten,
1: rode schil en rood vruchtvlees, zoet
2: rode schil en groen vruchtvlees - vrij zuur
3 : groene schil en groen vruchtvlees is de zuurste
nu wil ik persé weten, wie kan mij aan rode schi en l rood vruchtrvlees rabarber helpen?
of waar kan ik dat kopen?
op een NL site vond ik iets, ik heb hun gebeld, en vroeg naar rood/rood
maar nee, ze hebben rood/groen en groen /groen
ik zoek rood met rood, help, pleae, bitte svp?
Op het internet gevonden: de soort "Crimson Cherry" heeft rode schil en rood vruchtvlees.
Overigens is het ook mogelijk om je rabarberconfituur roder te krijgen door er rood gekleurde gelatine aan toe te voegen. In de volgende link wordt de merknaam 'Jello' genoemd. Weet niet of dat hier te verkrijgen is.
'Canada Red' is o.a. te koop bij de "Kruisbessen 'Proef'tuin" in Zomergem. Kleine hoeveelheden kunnen ook aan huis worden geleverd. Zie http://www.proeftuin.eu/Nl/CAT/catalogus.pdf