Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Witlofkroppen
Ontbijtspek (iets dikker gesneden)
Een of twee eieren (naar gelang het aantal kroppen)
Paneermeel
Zout
Peper
Kook de witlofkroppen in 15 tot 20 min. beetgaar in een pan water met wat zout.
Laat de kroppen afkoelen en snij ze over de lengte door.(gelijk alle water kwijt)
Klop het ei los met toevoeging van wat peper en zout.
Omwikkel de witlofkrophelften met ontbijtspek.
Haal ze vervolgens door het ei en het paneermeel.
In een braadpan met boter mooi rondom bruin braden.