Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
ik heb ook zeer goede oogst van stekelbessen, maar nog nooit confiture van gemaakt. Ik heb die ooit meegebracht van frankrijk en dat was met likeur in, maar ik weet niet meer dewelke. Ik ga eens zoeken bij Supertoinette.
awel onze confituur is schitterend van smaak, heb 1900 gr kruisbessen gebruikt en 100 gr aalbessen. Het is een schitterende smaak
met geleisuiker van Oetker gemaakt de 2 + 1 en stevige confituur, want van gelei hou ik niet zo, er moetenbrokken in zitten om lekker te zijn voor mij
Lacegarden, die site is een zeer goede voor koken, dank
Wel Nigella,dat van die brokken ben ik het helemaal met je eens.Er gaat niets boven om de kers,pruim,bes of zoverder ...nog echt te proeven ,en dat kan alleen als er hele stukjes inzitten!