Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ik zou graag eens rozenconfiture willen maken, ken iemand een recette . Kan dit alleen maar met Austin rozen of met alle rozen die goed geparfumeerd zijn. Ik ken er dus niets van . Ik heb al pruimen en aardbeienconfiture gemaakt. Is het misschien hetzelfde principe?
bij google intikken rozenconfituur heb daar bij dr oetker wa gevonden heb ook eens ergens tegengekomen om honing te parfumeren met rozen dan moest je de honing een paar keer verwarmen met de blaadjes(niet koken,anders wordt de honing caramel) maar weet niet meer op welke site grtzz
an
de rozen moeten wel ruiken en met donkere bladjes zou beter zijn waarom weet ik ook niet misschien omdat het een anders een vuile kleur wordt na het koken ofzo
zal es zoeken voor die honing want de confituur kun je tegenwoordig al overal kopen