menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Gypsofilia drogen

Ga naar meest recente reactie

Doortje

Tekst aangepast

Doortje

Hallo, mijn naam is Doortje. Ik maakte dit hart met Gypsofilia, gebonden op een ijzeren hart. De bedoeling was, dat het mooi in zou drogen. Maar het blijft niet mooi. Kan het zijn, dat het gipskruid niet ver genoeg open was ?Op de foto ziet het er nog mooi uit, omdat alles nog vers is.
Weet iemand wat ik het beste kan doen,bij een volgende poging http://creabythea.blogspot.com/ [afbeelding verwijderd niet-https][/img]
dinsdag 4 november 2008 - 22:41
Jeannette1

Jeannette1

Hai Doortje, helaas kan ik je er geen antwoord op geven, maar na mij komen er zeker forummers/sters die je alles er over kunnen vertellen!

Ik wil je wel van harte welkom heten op dit geweldige, gezellige, familiaire en zeer leerzame TuinadviesForum!
Dat wij nog maar vele foto's van je mogen zien.

Groetjes, Jeannette
dinsdag 4 november 2008 - 22:51
annis

Annis

Hallo Doortje welkom op dit forum. Normaal droogt gipskruid toch goed in. Hangt de krans buiten? Het kan zijn dat het misschien te vochtig is zodat het gipskruid niet goed kan indrogen.
woensdag 5 november 2008 - 08:26
Karintje

Karintje

Hallo Doortje,

Gipskruid blijft idd maar een tijdje mooi, maar als je de toefjes heel compact maakt kan je er toch een hele tijd plezier van hebben

Grtz,
Karin
woensdag 5 november 2008 - 10:09
Jose47

Jose47

Hoi Doortje,
zoals Karin zegt blijft het maar een tijdje mooi, ik heb ook eens een stukje gemaakt met schelpen en gipskruid, en dat werd na een tijdje bruin, ik heb er toch wel enige tijd plezier van gehad.
Josée
woensdag 5 november 2008 - 17:30

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon