Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
nodig: jong lamsvlees,olie,zout,paar teentjes knoflook,grote kop witte droge wijn,1 eetlepel witte azijn,half maggie bouillon blokje ,paar takjes rozemarijn.
doe het vlees in een pan met iets zout , gesneden knoflook en een scheut olijfolie. en braad het 10-15 min. voeg dan de wijn,azijn,b.blokje,rozemarijn toe. het vlees moet wel bijna totaal ondergedompeld zijn met dit vocht.
laat het op zacht vuur dan gaar worden laat niet alle vocht verdampen want dan wordt het vlees droog (voeg in dat geval meer wijn toe)
voor dit recept gebruik ik m'n houtkachel met een super resultaat !