menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Lamsvlees met rozemarijn

verbena46

Verbena46

nodig: jong lamsvlees,olie,zout,paar teentjes knoflook,grote kop witte droge
wijn,1 eetlepel witte azijn,half maggie bouillon blokje ,paar takjes rozemarijn.

doe het vlees in een pan met iets zout , gesneden knoflook en een scheut olijfolie.
en braad het 10-15 min.
voeg dan de wijn,azijn,b.blokje,rozemarijn toe.
het vlees moet wel bijna totaal ondergedompeld zijn met dit vocht.

laat het op zacht vuur dan gaar worden
laat niet alle vocht verdampen want dan wordt het vlees droog
(voeg in dat geval meer wijn toe)

voor dit recept gebruik ik m'n houtkachel met een super resultaat !

alvast een prettige jaarswisseling toegewenst !

gr.verbena



woensdag 25 december 2013 - 16:50
svoffel

Svoffel

Dag Verbena,


Dat moet lekker zijn, kan het haast ruiken tot hier.



groetjes

S
donderdag 26 december 2013 - 08:00

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon