menu
Tuinadvies

https://www.tuinadvies.be   /    woensdag 24 juli 2024

Zeg het met bloemen!

Wil je jouw liefste mama, vriend of buurman bedanken? Met een bloemetje daarbij, komt de boodschap altijd goed binnen. Met onze samengestelde boeketten hoef je je voortaan geen zorgen meer te maken om last minute iets te vinden. Bestel vooraf waar je maar bent het gewenste boeket en kies de gewenste leveringsdag. De bloemen worden op de afgesproken dag aan huis geleverd, ook op zaterdag.

Met een gepersonaliseerd kaartje erbij maak je de verrassing compleet. Kies uit geboorte, bedanking, huwelijk, beterschap of verjaardag en zet er een korte tekst op. Het boeket wordt geleverd in een decoratieve doos met bijpassende transportvaas en boekethoes. De bloemen kunnen verschillen naar gelang het seizoen.

Kies uit drie verschillende formaten: large (L), extra large (XL) of het luxe boeket. Of ga voor een brievenbuspakket met één van onze geschenkdozen.

Boeket bloemen L

Verwen jezelf of iemand anders met dit large boeket. Het boeket bestaat uit een 14-tal bloemen, afgewerkt met bladgroen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleurtinten zoals roze, oranje en paars.

Boeket Floralie L - bontBoeket Floralie L - bont

Het boeket is samengesteld uit verschillende bloemen waaronder Alstroemeria, Chrysanten, Dianthus, Germini, Hertshooi en rozen.

Om het boeket meer kleur en volume te geven, wordt het afgewerkt met bladgroen zoals dwergdadelpalm, appeltjesblad en Australische laurier.

(Boeket Floralie L - bont, vanaf € 29,95)


Boeket bloemen XL

Het extra large boeket is voller gevuld dan het large boeket. Ook deze zijn te verkrijgen in verschillende kleurtinten zoals roze, oranje of paars.

Boeket Violetta XL - blauw-paars-wit Boeket Violetta XL - blauw-paars-wit

Het boeket is samengesteld uit verschillende bloemen waaronder Alstroemeria, Ageratum, Allium, Delphinium, Kruisdistel, Eustoma, Lilium en Gerbera.

Om het boeket meer kleur en volume te geven, wordt het afgewerkt met bladgroen zoals Asparagus, dwergdadelpalm, appeltjesblad en Australische laurier.

(Boeket Violetta XL - blauw-paars-wit, vanaf € 34,95)

Boeket bloemen Luxe

De luxe boeketten zijn rijkelijk gevuld met bloemen en bladgroen en dus extra groot. Ze maken een klein gebaar dubbel zo belangrijk. Verkrijgbaar in verschillende kleurentinten. 

Boeket Yasmina Luxe - witBoeket Yasmina Luxe - wit

Verwen jezelf of verras jouw vriend(in), kennis of familielid aan de deur met dit fris en fleurig wit boeket. Het boeket is samengesteld uit verschillende bloemen waaronder Alstroemeria, Chrysanten, Eustoma, Dianthus, Gerbera, Lilium, Ornithogalum Saundersiae, Tanacetum en rozen.

Het boeket is afgewerkt met bladgroen zoals Asparagus, Dwergdadelpalm, appeltjesblad en Australische laurier.

(Boeket Yasmina Luxe - wit, vanaf € 39,95)

Geschenkdoos bloemen

Hét perfecte brievenbus boeketje om rechtstreeks te verrassen. Dit origineel cadeau bestaat uit 12 bloemen met verzorgingstips en bloemenvoeding binnenin de brievenbusdoos. Met deze verpakking is bloemen bezorgen nog nooit zo leuk geweest.

Geschenkdoos Juliette - Rozen wit/rozeGeschenkdoos Juliette - Rozen wit/roze

Deze geschenkdoos bestaat uit 12 wit met roos gekleurde rozen.

De bloemen worden met de nodige zorg geleverd in een handige brievenbusdoos, verpakt in een kleurrijke zijdevloei en folie zodat ze langer bewaren. Samen met de bijgevoegde verzorgingstips en voedingszakje, zijn de bloemen klaar om in een vaas te gaan. 

(Geschenkdoos Juliette - Rozen wit/roze, vanaf € 21,95)

Ontdek alle kleuren nu in onze webshop!

#5894Melissa

Auteur: Melissa
Tuin- en landschapsarchitecte

Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).