Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Onze voorouders gaven niet voor niets een van de eerste rozen die ze kenden, de naam apothekersroos (Rosa gallica). Duidelijker kon je niet zijn. Ze stond paraat bij allerlei kwalen. Voor rozenblaadjeswater gebruiken ze de Rosa damascena en in iets mindere mate
Bij de aankoop van tomaat is het belangrijk op een aantal eigenschappen te letten. De tomaat moet stevig aanvoelen: niet te zacht, niet helemaal hard. Te rijpe tomaten verliezen wat van hun smaaksterkte en zijn ook moeilijker te verwerken. Tomaten mogen geen zachte plekjes vertonen, moeten glanzen en de steel oogt dan frisgroen.
Het recept van tabasco is geheim, maar zelf tabasco maken is niet erg moeilijk. Hieronder geven we een recept hoe u zelf een pepersaus of uw eigen tabasco kunt maken. Hete pepers, lees het hier!
Hello Ik heb de bedoeling een hakselaar te kopen, zie bv Makro of Lidl (volgende week dinsdag). 2500W motor met walssysteem, bij Lidl zelf met auto-reverse functie.
Hallo, Ik zal in de komende weken proberen een aantal recepten voor pepers online te zetten. Dit is het eerste recept uit de reeks, ik zal ze steeds proberen op te vrolijken met wat foto's.
Dag iedereen, Heb deze morgen erwtjes geoogst, sluimerwtjes ( in 't Frans duidelijk omschreven als mange-tout) en doperwten. De peulen van de doperwten gooi ik niet weg, ik doe ze bij in een soep.
Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina