Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/vliegenmepper

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

vliegenmepper

Je zocht op :
Vleesetende planten: Venusvliegenval of Dionaea
Vleesetende planten: Venusvliegenval of Dionaea
Venusvliegenval of Dionaea (venusvliegenvanger): decoratieve vliegenmepper voor in de huiskamer

Lees meer

Tijgermug opnieuw actief: bestrijden of weren
Tijgermug opnieuw actief: bestrijden of weren
De eerste muggenbeten zijn vroeg dit jaar. Door de opvallende warme periode in de maanden maart en april zijn de muggenlarven een maand vroeger actief. De muggenlarven hebben zich in allerlei watertjes en open regentonnen tot volwassen mug kunnen ontwikkelen. Opvallend zijn de zwart met wit gestreepte exemplaren die we niet van nature hier kennen. Deze exotische tijgermug, drager van dengue, gele koorts en Zika, is zich de laatste jaren verder gaan verspreiden in onze contreien door de klimaatopwarming.

Lees meer

Fruitvliegjes wegvangen
Fruitvliegjes wegvangen
Fruit en fruitafval trekken vaak snel van die vervelende fruitvliegjes aan. Fruitvliegjes zijn ideaal als proefdier in laboratoria en onderzoekscentra want ze hebben 3 belangrijke aspecten, ontdek ze hier.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Help, we vergaan van de vliegen, in huis
Help, we vergaan van de vliegen, in huis
Zolang er koeien rond huis tonden, hadden we vliegen;, vliegen vliegen, nu staan er niet eens koeien, of andere beesten, en we worden, zelfs in huis, opgegeten, van de vliegen, wie weet raad?we hebben: antieke vliegenplakker, vliegenmepper, oude vliegenvanger, nvleesetende plant dus ook vliegenvangerwe hebben ook een "zonneke" tegen het raam, wat ergens wel actief werkt als de zon erop schijnt, maar nu de zonw eg, holala, de vliegen zijn erhezlep, hellpau secour, hilfe please help

Lees meer

Christusdoorn
Christusdoorn
Hallo,Heb me vorige week een heel mooie witte christusdoorn aangeschaft, staat volop in bloei met prachtige witte bloemen .Heb een en ander proberen opzoeken over de verzorging , maar niet veel gevonden.

Lees meer

Kleine motjes
Kleine motjes
Hallo, kan iemand me hierbij helpen?Wij zitten voor het tweede jaar geplaagd met een soort klein vliegje, eigenlijk meer een motje denk ik omdat ze niet zo vlug wegvliegen en als je er eentje dood plet het lijkt op stof zoals bij een mug.

Lees meer

Toon meer items ...