Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/tomatenhoes

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

tomatenhoes

Je zocht op :
Maand 06 - juni: de rozenmaand.
Maand 06 - juni: de rozenmaand.
Het wordt stilaan kalmer in de tuin maar de laatste loodjes wegen het zwaarst! Ook in de junimaand hebben we voor jou een reeks leuke tuintaken.

Lees meer

Tuintip -  Hakken, schoffelen en wieden.
Tuintip - Hakken, schoffelen en wieden.
In augustus genieten we vooral van al het harde werk van de voorbije maanden. Uiteraard maken we tijd vrij voor licht onderhoudswerk en dit vooral in de vroege ochtend of in de vooravond wanneer de temperatuur nog draaglijk is om in te werken, zeker komende week bij de aangekondigde hittegolf!

Lees meer

Resultaten uit het forum

Kerstomaatjes met tomatenhoes
Kerstomaatjes met tomatenhoes
Ik heb voor het eerst een paar planten van kerstomaatjes gekocht. Zoals aangeraden heb ik er een tomatenhoes over gezet.

Lees meer

Tomaten overkapping
Tomaten overkapping
Tot op heden staan mijn tomaten in de open lucht te wapperen. Allemaal goed en wel, maar indien we een klets regen over ons dak (moestuin) gaan afkrijgen, wil ik toch liever dat ze droog staan.

Lees meer

Zadencarroussel
Zadencarroussel
Dag iedereen, Zoals de meesten hebben kunnen volgen is de enveloppe ergens tussen de bloemenkoningin en mij in, verloren geraakt (althans, daar ga ik van uit, want hij is daar vertrokken half november en hier nog steeds niet toegekomen). Ik en vele anderen met mij vinden dit natuurlijk heel erg jammer, maar jammer genoeg kan hier niemand wat aan doen.

Lees meer

Toon meer items ...