Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/struisvaren

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

struisvaren

Je zocht op :
Varen als kamerplant
Varen als kamerplant
Varen als kamerplant, Dryopteris filix-mas Mannetjesvaren Dryopteris remota Bosvaren Athyrium filix-femina Wijfjesvaren Osmunda regalis Koningsvaren, Keizersvaren Asplenium scolopendrium Tongvaren Asplenium trichomanes Steenbreekvaren Blechnum spicant Dubbelloof varen Matteuccia struthiopteris Bekervaren / Struisvaren Polystichum polyblepharum Naaldvaren Polystichum setiferum Zachte naaldvaren

Lees meer

Landelijke tuin of cottagetuin
Landelijke tuin of cottagetuin
De cottagetuin of landelijke tuin wordt gekenmerkt als een tuin die in het landschap past. Om dit te doen kunt best gebruik maken van wilde hagen, bekijk hieronder nog meer tips:

Lees meer

Resultaten uit het forum

Benaming plant.
Benaming plant.
Wie kan mij zeggen hoe deze plant op de foto heet.Ik hoop dat de foto zichtbaar is.

Lees meer

Schaduwbeplanting
Schaduwbeplanting
Wij hebben vlak achter onze deur een stuk tuin liggen van ongeveer een 16m² groot, nu ligt dit stuk nogal in de schaduw, en het is der ook nogal vochtig! [afbeelding verwijderd niet-https]dit is een schets van de tuin dus, ja het trekt op niet veel, kben dan ook geen artiest hé wat kan ik daar planten?

Lees meer

Vlaamse Rode Lijst
Vlaamse Rode Lijst
Hallo allemaal,We zijn allen veel bezig met exotische planten ,maar er zijn ook veel inlandse planten die het echt moeilijk hebben en ik vind dat we ook die soorten een kans moeten geven in onze tuinen als dat mogelijk is. Onlangs vond ik op Wikipedia volgende link http://nl.

Lees meer

Toon meer items ...