Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/strooivoer

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

strooivoer

Je zocht op :
Vogels voederen in de winter, … of ook in de zomer?
Vogels voederen in de winter, … of ook in de zomer?
Er bestaan nogal wat verschillende theorieën over het (bij)voederen van vogels in de tuin. Echter hoe langer hoe meer lijkt het erop dat het toedienen van extra voeder meer positieve gevolgen kent dan negatieve.

Lees meer

Vogels spotten en fotograferen in jouw tuin
Vogels spotten en fotograferen in jouw tuin
Wil je de vogels die jouw tuin bezoeken ook fotograferen dan komt er iets meer bij kijken dan enkel het voeder aan te bieden op de voedertafel. Lees hier meer tips om zelf vogels te fotograferen in de tuin

Lees meer

Superfood voor tuinvogels
Superfood voor tuinvogels
Wil je vogels aantrekken in jouw tuin, dan is het jouw opdracht om het juiste voedsel aan te bieden. Vogels houden van een gevarieerd menu en zijn vrij kieskeurig in wat ze eten. Lees hier alles over superfoods als vogelvoeder

Lees meer

Help, een rattenplaag!
Help, een rattenplaag!
Wie pluimvee houdt, heeft er wel eens mee te maken...ratten. De bruine rat is vandaag de dag meer dan ooit aanwezig en dit is te danken aan de afwezigheid van een streng winterseizoen.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Tuinvogelvoer
Tuinvogelvoer
Sinds vorig jaar hang ik alleen nog mezenbollen , nootjes en een huisje met een bokaal vogelpindakaas in de tuin .Eerder gaf ik ook strooivoer ,maar omdat daar zo mee gemorst werd had ik elk jaar veel onkruid , grassen etc in de tuin .

Lees meer

Luxe probleem
Luxe probleem
Probeer je elk bekje wat te gunnen: de grotere vogels brood en strooivoer beneden in het bos (kwestie van straks ook nog gras te kunnen zaaien dat kan kiemen), de kleine grondvogels strooivoer op een tafeltje in de kooi, de andere kleintjes - en handigaards zoals de grote bonte specht - pinda's, vetbollen en zonnebloempitten en meelwormen aan de paal, hoog genoeg zodat de katten er niet bij kunnen. En uiteraard water op alle niveau's.

Lees meer

Vogels voederen
Vogels voederen
Ben ik de enige die zich vragen stelt bij de recente trend om almaar grotere voedersilo's te verkopen?We krijgen hier veel vogels op bezoek (bij de recentse vogeltelling moest ik zelfs expliciet aangeven dat de getallen juist waren) die een hele waaier van voedsel krijgen aangeboden, maar een pindasilo waar zowat een kilo pinda's in kunnen?

Lees meer

Toon meer items ...