Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/steekwagen-tot-200-kg

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'steekwagen tot 200 kg'

Vijgenrassen
Vijgenrassen
Ik heb een klein stadstuintje dat op het zuiden gericht is. Ik heb niet zo lang geleden een 'Brown Turkey' geplant, maar wil nog een tweede vijgenboom planten, en liefst eentje met anders gekleurde vijgen (helemaal top zou een variëteit zijn die op een ander moment vruchten draagt).

Lees meer

Oleander weer in bloei
Oleander weer in bloei
In de tijd van heftige regen heb ik mijn oleanders allemaal op een na, onder de overkapping gezet, de beschermde zijn terug aan het bloeien, De ene die in de regen is blijven staan heeft verrotte knoppen, Het is wel veel sjouwwerk maar het resultaat is geweldig, Nu weet ik dat bij verwachtte regen (voor lange tijd) ik het weer zo zal doen. [afbeelding verwijderd niet-https] [afbeelding verwijderd niet-https]

Lees meer

Pirrewitje
Pirrewitje
Heuglijk nieuws voor onze ruggen hier: vanaf dit weekend zijn we trotse bezitters van zo'n pierewiet, duvelke, pirrewitsje, alias steekwagentje.

Lees meer

Toon meer items ...
Foto van Hugo/Rika
Foto van Hugo/Rika
Fotoke van m'n eerste laptop, enfin ttz .

Lees meer

Foto van Jan Tholhuijsen
Foto van Jan Tholhuijsen
Hier wat saxifraga's die bij mij in bloei staan. 5 van de ongeveer 190 die in bloei staan of komen.

Lees meer

Foto van Andre Rooseleer
Foto van Andre Rooseleer
Goedemorgen Aan iedereen een heel fijne dag weidebeekjuffer (vrouwtje ) De weidebeekjuffer (Calopteryx splendens) is een 45 à 48 mm grote Juffer uit de familie van de beekjuffers (Calopterygidae), die in Nederland en België vrij algemeen voorkomt bij stromend water van redelijke kwaliteit. In het westen van Nederland is hij zeldzaam.

Lees meer