Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/staptegels-maken

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

staptegels maken

Je zocht op :
Leuke alternatieven voor gazon: betreedbare bodembedekkers
Leuke alternatieven voor gazon: betreedbare bodembedekkers
Voor kleinere oppervlakken in tuinkamers of voor de kleinere stadstuinen zijn er enkele leuke alternatieven in de vorm van altijd groene bodembedekkers die je, zei het soms beperkt, kan betreden. Allen houden ze van de zon en vragen ze een humusrijke licht vochthoudende bodem.

Lees meer

Het ene ontwerp is het andere niet, tuinplannen!
Het ene ontwerp is het andere niet, tuinplannen!
Tuinplannen maken is een leuke, creatieve en ontspannende bezigheid. Je kan heel ver gaan in de ideeën en de creativiteit maar hou er rekening mee dat je dan snel tegen een heel hoog prijskaartje aankijkt.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Mijn tuin
Mijn tuin
Zoveel foto's gezien van leuke tuinen, ben heel benieuwd wat jullie van mijn tuin vinden. Ben sinds een jaar fanatiek aan het tuinieren dus eigenlijk nog maar een groentje.

Lees meer

Planten voor op het kerkhof
Planten voor op het kerkhof
Halloben helemaal nieuw hier dus heb geen idee of ik de juiste rubriek te pakken heb maar ik zit met het vogende probleemik heb 14 jaar geleden mijn zoon verloren en heb hem begraven op een zeer goed onderhouden gemeentelijke begraafplaatsDaar staat het hele jaar door alles in groei en bloei en ondanks dat het een verdrietige plaats is kom ik er erg graagHet graf van mijn zoon heb ik geprobeerd aan te passen aan de begroeíng daar maar inmiddels is het een aardig rommeltje aan het worden. Er komt natuurlijk familie en die zetten lukraak het een en ander neer en hoe lief dat ook bedoeld is Het wordt er niet mooier opIk ben inmiddels niet helemaal gezond meer en kan niet meer zo vaak gaan als ik wil dus nu zoek ik advies in waar ik het graf opnieuw mee kan beplanten zodat ik weining onderhoud hoef te plegen en er eigenlijk weinig mogelijkheden blijven bestaan om van alles tussen te plantenIk zoek dus onderhoudsvriendelijke plantjes of struikjes of boompjes waarvan ik het liefst zou zien dat er door het hele jaar heen ook nog bloeienLiefst wat laag maar enig hoogteverschil zou wel mooi zijnBen zelf een liefhebber van grassen maar weet niet of dat mogelijk is Het graf ligt grotendeels in de zon gedurende dhet grootste deel van de dag en de grond is goedAlleen na veel regen duurt het lang voordat het vocht is weggetrokkenOm er toch het een ander neer te kunnen zetten zoals vazen en potten denk ik aan staptegelsis er iemand die hier mee te maken heeft gehad en mij kan adviserendankConny

Lees meer

Vijver
Vijver
Wij willen in onze nieuwe aan te leggen vijver staptegels leggen, wie kan ons zeggen hoe we dat het beste kunnen aanpakken.GroetCarla

Lees meer

Toon meer items ...