Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/rubbers

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

rubbers

Je zocht op :
Tuinbouwglas of veiligheidsglas in de tuinkas of serre
Tuinbouwglas of veiligheidsglas in de tuinkas of serre
Op de markt is er een heel groot aanbod aan tuinkassen, in alle maten, in verschillende kleuren en met verschillende soorten glas. Maar wat is nu het verschil tussen die verschillende soorten beglazing? We zetten de voor- en de nadelen even op een rijtje.

Lees meer

Tuintip -  Sprokkelmaand
Tuintip - Sprokkelmaand

Controleer de kuipplanten in hun winterberging en geef ze water met mate en plaats ze alvast op een lichtere standplaats. Waar nodig mag u kuipplanten verpotten. Controleer ineens op ongedierte zoals witte vlieg of bladluizen en probeer deze kwijt te raken.

In de tuin kun je de borders beginnen wieden en opruimen. De uitgebloeide bloemaren, bruine bladeren,... kunnen evenals de winterbeschermende takken en bladafdekking worden verwijderd.

Als het niet vriest kun je nog steeds bomen en struiken planten. Maak het plantgat voldoende ruim. De grond die je eruit haalt mag je mengen met bodemverbeteraar of met compost om deze mix te gebruiken om het plantgat na de aanplant terug te vullen.

Lees meer

Tuintip -  Tuinklusjes voor de winter
Tuintip - Tuinklusjes voor de winter
De start van de novembermaand is gevoelig kouder maar van een winterprik is voorlopig nog geen sprake. De vogels weten de weg naar de voedertafel langzaam aan te vinden en het gras stopt nu eindelijk met groeien. De dagen zijn kort en het werk in de tuin beperkt zich nu tot enkele routineklussen.

Lees meer

Serre of kas klaarmaken voor de lente!
Serre of kas klaarmaken voor de lente!
Serre of kas klaarmaken voor de lente door de ruiten te reinigen en de tuinserre te ontsmetten

Lees meer

Resultaten uit het forum

Raamrubbers van een kas inzetten
Raamrubbers van een kas inzetten
Hallo allemaalik heb een tweedehands kas gekochtdat zit nu allemaal inelkaar maar nu loop ik tegen een probleem aanhoe krijg ik de rubbers er weer in?die komen in de raamstaanders dat weet ik maar wat is de makkelijkste manier om deze er weer in te krijgen?

Lees meer

Schuifdeur kas vastgevroren
Schuifdeur kas vastgevroren
Vanmorgen wilde ik in de kas, zit de deur vastgevroren!

Lees meer

Kettingzaag probleem
Kettingzaag probleem
Mijn timberpro kettingzaag loop perfect, maar als ik ga zagen, dan smoort hij, echter als ik met de bovenkant zaag, werkt hij uitstekend.ik vermoedde dat als ik normaal met de onderkant zaag,dat er dan in de ophang rubbers iets verschuift zodat de brandstof wordt afgesneden.

Lees meer

Toon meer items ...