Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/plantuien-stuttgarter-riesen-plantadvies

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

plantuien stuttgarter riesen plantadvies

Je zocht op :

Planten te koop in de webshop

Andere planten uit de plantengids (niet te koop in de webshop)

Een nieuw moestuinseizoen: pootgoed planten
Een nieuw moestuinseizoen: pootgoed planten
Met de eerste zonnestralen op onze huid en de lente in het vooruitzicht, beginnen onze groene vingers weer te kriebelen. In tegenstelling tot andere jaren, wordt februari een maand van zachte temperaturen met weinig en lichte vorstperiodes. Wachten tot het dooit hoeven we dus niet te doen. Al zijn de weergoden niet altijd even betrouwbaar en kan het tegen eind februari nog stevig koud worden, toch zijn er heel wat groenten bestand tegen deze koude temperaturen en klaar om vroeg in het jaar geplant te worden.

Lees meer

Een eetbare tuin op jouw terras of balkon
Een eetbare tuin op jouw terras of balkon
Een eetbare tuin kan even decoratief zijn als een bloementuin met als grote voordeel dat hij ook nog eens lekkere vruchten oplevert. Bekijk hier het artikel over de eetbare tuin op terras of balkon.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Plantuien
Plantuien
Ik ben bezig met het oogsten van de plantuien. Het is heel wat beter dan vorig jaar (Toen was ik veel te laat met planten.

Lees meer

Plantajuin planten
Plantajuin planten
Vanaf wanneer mag ik plantajuin beginnen planten?

Lees meer

Bestelling zaden en pootgoed voor 2009
Bestelling zaden en pootgoed voor 2009
Aan het eind van het jaar bestel ik altijd de zaden voor het volgend seizoen. Dit jaar heb ik de volgende bestelling gedaan:Broccoli Fiesta F1Stamslabonen "Safari"Stamslabonen "Cropper Teepee"Tuinbonen "Vectra"Doperwten "Charmette"Doperwten "Markana"Boerenkool "Reflex F1"Koolrabi "Korist F1"Peterselie ""Moskrul2-Petra"Prei "Blauwgroen Winter-Forrest"Kropsla "Clarion"Yssla "Saladin"Snijselderij "Amsterdamse struik"Tomaten "Tolstoi F1"Plantuien "Centurion"Wortelen "Amsterdamse bak2-ABK"Wortelen " Bergen F1" winterwortelBieslook FijnePootaardappelen "Solist28/35"Pootaardappelen "Jelly28/35"Pootaardappelen "Marabel A28/35

Lees meer

Toon meer items ...