Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/plantenclips-kopen

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

plantenclips kopen

Je zocht op :
Over de eerste sneeuw, knotwilgen en vogels tellen
Over de eerste sneeuw, knotwilgen en vogels tellen
De eerste sneeuw en meteen een leuke hoeveelheid. Geniet ervan wat het witte tapijt lijkt deze week een kort leven beschoren! Met zo'n laag sneeuw zijn de meeste tuintaken even opgeschort al vullen de echte tuinliefhebbers op heden hun tuinkas met een dik pak om de grond eens goed te laten uitspoelen. Voor de rest is het dit weekend vogels tellen geblazen die in grote getale op zoek gaan naar onze rijkelijk gevulde voedertafels! En jah, na de sneeuw krijgen we regen! Voorzie voldoende potgrond, meststoffen, plantenlabels,... vooraleer het drukke tuinseizoen start.
Bladverliezende bomen en struiken kunnen bij vorstvrij weer nog steeds worden geplant.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Tomatenbloemtros probleem
Tomatenbloemtros probleem
Tien à vijftien jaren geleden heb ik tomatenzaad gekregen, het is een zeer zwaar ras, in de begin periode waren er toch tomaten van 1,2 à 1,8 kg 't stuk. Nu na zoveel jaar , en door telkens zelf zaad te hebben gewonnen is 't gemiddelde gewicht nog steeds tussen 0,5 en 1 kg 't stuk.

Lees meer

Boodschappen doen.
Boodschappen doen.
Je kan tegenwoordig geen boodschappen meer doen om je eten te kopen wat een aanbod aan bloemen planten zaden en ander tuingerief allerhande!vandaag naar de lidld(om eten te kopen,echt waar!

Lees meer

Rozen
Rozen
Net terug van boodschappen doen,wat hadden ze in de aldi?

Lees meer