Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/opstapjes-kopen

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

opstapjes kopen

Je zocht op :
Levenslang tuinieren
Levenslang tuinieren
Misschien had je er nooit tijd voor, maar wil je je na je pensionering wel op de tuin storten. Of was je al je hele leven een fervent tuinier, en wil je dat het liefst zo lang mogelijk blijven.

Lees meer

Wat zijn raamvoederhuisjes en waarvoor dienen ze?
Wat zijn raamvoederhuisjes en waarvoor dienen ze?
Een raamvoederhuisje zorgt ervoor dat je vogels van dichtbij kunt bekijken. Waar moet je nu op letten bij het gebruik van raamvoederhuisjes en waarmee kan je ze het best vullen? Hieronder een overzicht en weetjes van raamvoederhuisjes.

Lees meer

Keuze van tuinverlichting
Keuze van tuinverlichting
Wanneer de zomer op zijn eind loopt, worden de dagen vlug korter. Geen tijd om depressief te worden, want door gebruik te maken van goedgekozen kunstverlichting of tuinverlichting maakt u het mogelijk om toch nog van de tuin te genieten wanneer het schemert of donker is.

Lees meer

Vriend van de vos - samenleven met dieren
Vriend van de vos - samenleven met dieren
Ben jij ook vriend van de vos? Hoe kippen beschermen tegen vossen ?

Lees meer

Resultaten uit het forum

Strelitzia wordt bruin
Strelitzia wordt bruin
Nu is hij helemaal om zeep: deze winter buiten gebleven (te grote pot) met speciale plantenbescherming, MAAR.

Lees meer

Een natte poes
Een natte poes
Derjust wa meegemaakt séwij zitten rustig op ons terras te genieten van de stilte met de oliebollen die branden en woefke die derbij zitineens nen hoop lawaai naast ons en gerammel en der schiet iets onder de tafel door onder mijn benen door die op de zakken tuingrond lageneen zwarte kat, vraag me nie vanwaar ze kwam, ze belande wel in een nieuw regenvat dat halfvol water stond, daar verschoot ze dus danig van want dat staat daar nog nie lang en dat zal ze nie geweten hebbenen dan schiet natuurlijk onze woef der gelijk ne zot achterge had dat moete zien en horen, het scheelde geen haar of maya had ze te pakke en kzou ze nie geholpen hebben zenne, de kat hé, want die smerige tik komt snachts tegen ons stoelen en potten pissen op terrasik hoop dat het nu gedaan zal zijn, da ze ne schrik gepakt heeft van onze woefen morgen kan ik in de lichte gaan zien hoeveel planten der gesneuveld zijn van die wilde achtervolging tussen de bloemen, want natuurlijk vond ze gene uitweg dus schoot ze maar heen en weer tot ze over den draad vloog

Lees meer