Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/oppottafel

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

oppottafel

Je zocht op :
12 tuinklussen tussen Kerst en Nieuw
12 tuinklussen tussen Kerst en Nieuw
12 leuke tuinklussen om te doen tussen Kerst en Nieuwjaar. Het winteronderhoud van uw tuin in een notendop!

Lees meer

Tuintip -  Gelukkig Nieuwjaar!
Tuintip - Gelukkig Nieuwjaar!
Feestdagen of niet… onze tuinkalender gaat uiteraard gewoon door! Aan alle lezers een fantastisch nieuw jaar gewenst met veel tuinplezier en een heleboel uitdagende en vooral nieuwe groene realisaties. Dit uiteraard naast bakken liefde, verdraagzaamheid en heel wat geluk. De eerste maand van 2019 dreigt behoorlijk nat te starten, dit mogelijks gecombineerd met een winterse bui her en der. De aankondiging van 'Koning Winter' wordt ook dit jaar mogelijks uitgesteld. Gelukkig kregen we al wat vriesdagen en komen de tuinvogels nu toch met mondjesmaat richting onze voedertafels. Als het weer het even toelaat kunnen we al een heleboel voorbereiden om het voorjaarswerk te verlichten.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Oppottafel voor 10 euro
Oppottafel voor 10 euro
Zelf ben ik er nog niet uit of ik er nu wel of geen een koop, maar Praxis heeft deze week geïmpregneerdeoppottafels te koop voor maar tien euro. Het is een eenvoudig model: [afbeelding verwijderd niet-https]Hoogte x breedte x diepte = 82 x 80 x 40 cm.

Lees meer

Eindelijk gevonden
Eindelijk gevonden
Eindelijk heb ik gevonden waar ik al een hele tijd naar zocht: een raam-achtig wandrek mét plantenbakvoor aan de blinde schuurmuur. Voor een appel en een ei, en hier niet ver vandaan; jullie zullen welbegrijpen dat ik er zo blij mee ben als een kind!

Lees meer

Uien bewaren
Uien bewaren
Bij het oogsten van de ui moet het loof niet tekort worden afgesneden, want het gedeelte wat blijft zitten moet goed kunnen indrogen. De wortelresten worden verwijderd en dan een plaats zoeken waar ze snel kunnen drogen.

Lees meer

Toon meer items ...