Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/opblaasbare-zwemband

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'opblaasbare zwemband'

Eindeloos zwemplezier in eigen tuin
Eindeloos zwemplezier in eigen tuin
Het is eindelijk zover! De weersvoorspellingen zien er voor de komende dagen veelbelovend uit. We hebben er met z'n allen zo lang naar uitgekeken. Tijd om jouw bikini en zonnecrème uit de kast te halen en je tuin zomerproof te maken. En wat denk je van een eigen zwembad in de tuin?

Lees meer

10 te gekke Moederdagcadeautjes
10 te gekke Moederdagcadeautjes
Omdat we onze mama's voor het tweede jaar op rij niet stevig kunnen vastnemen om ze te bedanken voor hoe fantastisch ze zijn, leggen we ze dit jaar toch gewoon extra in de watten met een leuk en origineel cadeau waar ze nog jaren van kunnen nagenieten. Met onze top 10 geschenkideeën helpen we je graag mee bij het kiezen. Bestel tijdig om niet met lege handen aan de deur te staan...

Lees meer

EK 2021: Beleef de ultieme thuismatch
EK 2021: Beleef de ultieme thuismatch
Waar beleef je het EK beter dan in je eigen tuin? Met dit warme weer is het alvast de perfecte start van een maand lang sportplezier. Zorg voor een barbecue en drank, maak het gezellig en zorg voor een leuke sfeer. Kortom, bereid je tuin feestelijk voor en supporter mee van thuis met je bubbel.

Lees meer

Waterlelie
Waterlelie
Hallo ! Net ( enkele weken geleden ) een nieuwe vijver laten aanleggen - planten erin - en alles ok De waterlelie groeit bloeit en na het onweer van vorige week is mijn vijver beginnen " bloeden " Water troebel , maar de stalen waren goed Nu komt het !

Lees meer

Help ik wil in winterslaap
Help ik wil in winterslaap
Misschien zullen jullie me afschieten of misschien hebben jullie ook wel een beetje dat gevoel, Maar dat zachte weer houdt ons toch lekker aan de draai! De blaadjes vallen maar met mondjesmaat van de bomen, mijn gaura en verschillende salvia's blijven maar bloeien en nog vele bloempjes wagen zich aan de zoveelste herbloei.

Lees meer

Insectjes uit mijn tuin
Insectjes uit mijn tuin
Vandaag scheen de zon weer mooi en toen ik langs mijn geraniums liep merkte ik nogal wat raar gespuit op de bloemetjes waar ik toch een foto van wilde hebben ^_^ een heel mooi groen kevertje waar ik de naam niet van ken, vond het wel grappig met die zwembandjes aan de achterpoten [afbeelding verwijderd niet-https] een kevertje die er niet genoeg van kreeg, die heeft uren aan dat bloemetje zitten spartelen [afbeelding verwijderd niet-https] De onbekende vlieg van Tim maar minder scherp getrokken , zuigend aan een bladvlooi of luis [afbeelding verwijderd niet-https] de Zuringwants [afbeelding verwijderd niet-https] en nog een andere soort wants [afbeelding verwijderd niet-https] een lieverheerstbeestjes larve die aan het ontpoppen is [afbeelding verwijderd niet-https] Dit zal wel genoeg geweest zijn vermoed ik, als je namen weet ben ik altijd heel blij deze te horen Groeten Tom

Lees meer

Toon meer items ...