Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/opblaasbare-badeend

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'opblaasbare badeend'

10 te gekke Moederdagcadeautjes
10 te gekke Moederdagcadeautjes
Omdat we onze mama's voor het tweede jaar op rij niet stevig kunnen vastnemen om ze te bedanken voor hoe fantastisch ze zijn, leggen we ze dit jaar toch gewoon extra in de watten met een leuk en origineel cadeau waar ze nog jaren van kunnen nagenieten. Met onze top 10 geschenkideeën helpen we je graag mee bij het kiezen. Bestel tijdig om niet met lege handen aan de deur te staan...

Lees meer

EK 2021: Beleef de ultieme thuismatch
EK 2021: Beleef de ultieme thuismatch
Waar beleef je het EK beter dan in je eigen tuin? Met dit warme weer is het alvast de perfecte start van een maand lang sportplezier. Zorg voor een barbecue en drank, maak het gezellig en zorg voor een leuke sfeer. Kortom, bereid je tuin feestelijk voor en supporter mee van thuis met je bubbel.

Lees meer

Help ik wil in winterslaap
Help ik wil in winterslaap
Misschien zullen jullie me afschieten of misschien hebben jullie ook wel een beetje dat gevoel, Maar dat zachte weer houdt ons toch lekker aan de draai! De blaadjes vallen maar met mondjesmaat van de bomen, mijn gaura en verschillende salvia's blijven maar bloeien en nog vele bloempjes wagen zich aan de zoveelste herbloei.

Lees meer

Waterovervloed en confituur
Waterovervloed en confituur
Hoi, Kort geleden was ik de trotse eigenaar van een Hoodia prolifera die zich zo er in zijn nopjes voelde dat deze zowaar ging bloeien (extreem zeldzaam , veel forumgenoten deelden in mijn blijdschap door goedkeurende berichten na te laten maar toen kwam helaas de grote zondvloed aan de Belgische kust. Vooral de westhoek (Poperinge, Ieper evenals Veurne, De Panne en Koksijde kwamen in het nieuws.

Lees meer

Klaag atelier versie 2.0
Klaag atelier versie 2.0
Omdat het toch een beetje lang duurt om te laden. Hier is versie 2.

Lees meer

Toon meer items ...