Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/offre-bougies-odorantes

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

offre bougies odorantes

Je zocht op :

Planten te koop in de webshop

Andere planten uit de plantengids (niet te koop in de webshop)

De tuin winterklaar maken
De tuin winterklaar maken
De winter komt er aan en de tuin moet stilaan klaargemaakt worden voor zijn winterslaap. Alhoewel, ‘winterslaap’, … er zijn ook in de winter nog steeds klusjes te vinden zijn in de tuin. Deze lees je wekelijks hier op onze Tuinadvies-website.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Gras maaien
Gras maaien
Hallo, ik ben Joffrey, ik ben sedert eind vorige maand lid en heb een eerste vraag.Ik ben zeker dat jullie mij ook zullen helpen met advies.

Lees meer

Hakseling bovenop knollen
Hakseling bovenop knollen
Hallo,dit is misschien wel een domme vraag,maar ik heb in november mijn voortuin wat aangelegd met struiken en vaste planten. Tussen de lege plaatsen heb ik een 100-tal knollen en bollen geplant (krokus,tulp,muscari ed) we zijn natuurlijk bang dat we het onkruid die daartussen zal komen niet meester zullen kunnen.

Lees meer

Gouden regen hoe giftig is die eigenlijk
Gouden regen hoe giftig is die eigenlijk
Beste,wij hebben een jaar of 6 geleden een huis gekocht, een prachtige wilde tuin met een prachtig bloemende (gele) gouden regen.Maar we hebben een hele verbouwing achter de rug en zijn stilletjes aan onze tuin weer in vorm aan het zetten, ik word nochal nostalgisch van die ene gouden regen die is moeten verdwijnen.

Lees meer

Toon meer items ...