Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/kweektunnel-kopen

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

kweektunnel kopen

Je zocht op :
Maand 03 - maart: de lentemaand.
Maand 03 - maart: de lentemaand.
Daar is de lente...haal de handen uit de mouwen want er is werk aan de winkel!

Lees meer

Tuintip -  Sprokkelmaand
Tuintip - Sprokkelmaand

Controleer de kuipplanten in hun winterberging en geef ze water met mate en plaats ze alvast op een lichtere standplaats. Waar nodig mag u kuipplanten verpotten. Controleer ineens op ongedierte zoals witte vlieg of bladluizen en probeer deze kwijt te raken.

In de tuin kun je de borders beginnen wieden en opruimen. De uitgebloeide bloemaren, bruine bladeren,... kunnen evenals de winterbeschermende takken en bladafdekking worden verwijderd.

Als het niet vriest kun je nog steeds bomen en struiken planten. Maak het plantgat voldoende ruim. De grond die je eruit haalt mag je mengen met bodemverbeteraar of met compost om deze mix te gebruiken om het plantgat na de aanplant terug te vullen.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Kweektunnel
Kweektunnel
Als je verhoogde bakken hebt met afmetingen:4,5 meter lang en 1,20 meter breed.Hoe groot moet je plastic dan zijn om over een volledige bak plastic te spannen?

Lees meer

De groententuin
De groententuin
Hallo iedereen ik laat jullie even kennis maken met mijn groententuin dit jaar. Het is het eerste jaar dat ik over deze serre beschik.

Lees meer

Flauwe venkelplantjes
Flauwe venkelplantjes
Hallo,Heeft er iemand ervaring met gekochte venkelplantjes?Vorige week, 13 maart, heb ik een 10-tal venkelplantjes gekocht op de markt en deze geplant onder een kweektunnel.

Lees meer