Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/hangslot

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

hangslot

Je zocht op :
Een tuinreis naar Madeira deel 3/3
Een tuinreis naar Madeira deel 3/3
Het’ Bloemeneiland’ of ‘ Drijvende Tuin in de Atlantische Oceaan’ wordt het vaak genoemd en dat is allerminst overdreven. Dankzij het milde klimaat dat er heerst, voelen planten van over de hele wereld, er zich thuis. Een tuinreis naar Madeira deel 3, Land- en tuinbouw op Madeira, Levadawandelingen en inheemse flora

Lees meer

Resultaten uit het forum

Onaangename verrassing
Onaangename verrassing
S 'Morgens loop ik altijd even de tuin in om te genieten van de vroege stilte van de dag. Tot mijn verbasing zie ik de deur van mijn kas open staan ik denk bij mezelf die had ik gisteravond toch dicht gedaan.

Lees meer

Gemene dieven
Gemene dieven
Ik ging eergisteren mijn kipjes eten geven en ik zie dat er 8 kippen verdwenen zijn,het viel mij meteen op omdat de grootste en mooiste kippen uit mijn collectie verdwenen zijn.nu kan je zeggen een vos,oke maar niet 8 kippen in 24u.

Lees meer

Gereedschap
Gereedschap
Ik heb een kunststof box, eigenlijk bedoeld voor tuinkussens, aangeschaft om het tuingereedschap op de volkstuin in op te bergen. Helaas is deze al ingestort (eigen schuld, hij staat niet op een vlakke ondergrond), dus gaan we nu voor iets duurzaams.

Lees meer

Toon meer items ...