Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/fruitkist

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

fruitkist

Je zocht op :
Tuintip -  Chrysanten overal!
Tuintip - Chrysanten overal!
Het wordt stilaan tijd om de niet winterharde kuipplanten en bloembollen naar binnen te brengen. De dahliastengels kan je afknippen en de knollen uitgraven. Laat ze eerst nog wat drogen op een krant en vervolgens in een doos met turfmolm vorstvrij in het donker bewaren. Haal de vorstgevoelige, zomerbloeiende bloembollen uit de grond en laat ze eerst nog wat drogen vooraleer ze op te bergen. Doe ze daarvoor in fruitkistjes of piepschuimen visbakken opgevuld met dorge turfmolm en plaats deze op een donkere ruimte waar de temperaturen liefst boven de 4 graden blijft.
Neem van de kuipplanten die je in de schuur of berging plaatst nog enkele stekjes. Vergeet niet dat deze planten ook in de winter af en toe nog wat water kunnen gebruiken.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Kip en broeden
Kip en broeden
We hebben een tweetal maand terug twee kipjes(pimmeke en kimmeke) gekregen van de buren,een brahma en cohin, kunnen kruisingen zijn ook hoor van brahma en cohin.

Lees meer

Gaatjes in de rucola
Gaatjes in de rucola
Ik heb rucola gezaaid.

Lees meer

Dahlia
Dahlia
Een van de sterkere soorten denk ik want na de vele regens hangen er vele bloemenverslenst bij, deze staat toch nog mooi te wezen. [afbeelding verwijderd niet-https] Nog een sterkere [afbeelding verwijderd niet-https]

Lees meer

Toon meer items ...