Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/delosperma

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

delosperma

Je zocht op :

Planten te koop in de webshop

Andere planten uit de plantengids (niet te koop in de webshop)

Zelf een extensief groendak maken
Zelf een extensief groendak maken
Ze zijn trendy, worden gepromoot door de overheid en men krijgt er hier en daar zelfs subsidies voor. Hoeft het nog wel herhaald waarom en wat de voordelen ervan zijn? Groendaken zijn eenvoudig zelf aan te leggen, bekijk hier de stap voor stap uitleg om zelf een groendak aan te leggen met sedumsoorten.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Delosperma aberdeense help
Delosperma aberdeense help
Hallo allemaal,ik zit met een klein probleempjeeen paar weken geleden heb ik uit de zaadcaroussel zaden van Delosperma aberdeense genomen en gezaaidmet succes!maar toch nog met een vraagteken erbijhet zijn als grassprietjes die uitkomen met bovenaan enkele blaadjesze zijn nu al ongeveer 1cm langhet gevolg, ondanks dat er steentjes rond liggen, vallen ze omis het beter dat ik ze uit de gespannen lucht halen?

Lees meer

Delosperma bosseranum
Delosperma bosseranum
Bij een zadenruil heb ik een zakje met zaden van de Delosperma 'bosseranum' gekregen. Ik ben een leek wat zaaien van Succulenten betreft.

Lees meer

Delosperma
Delosperma
Delosperma echinatum[afbeelding verwijderd niet-https]Delosperma aberdeenense[afbeelding verwijderd niet-https]

Lees meer

Toon meer items ...
Foto van Guy Sempervivum
Foto van Guy Sempervivum
Delosperma congestumWellicht de meest winterhard Delosperma soort, ook de witte versie Delosperma basuticum 'White Nugget' bleek vorige winter keiwinterhard!

Lees meer