Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/de-vogelverjager-genereert-zeer-specifieke-geluiden-waardoor-de-duiven-en-andere-vogelsoorten-van-uw-balkon-terras-of-zelfs-uit-uw-garage-verjaagt-worden

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

de vogelverjager genereert zeer specifieke geluiden waardoor de duiven en andere vogelsoorten van uw balkon terras of zelfs uit uw garage verjaagt worden

Je zocht op :
Van koffiedik tot eco-briketten
Van koffiedik tot eco-briketten
Stel dat je jouw huis kan verwarmen met koffiedik? Wat een gek idee zou je denken. In de strijd naar een milieuvriendelijk leefmilieu kwam Bio-Bean's Coffee Log tot een innovatief plan. Men kwam tot de ontdekking dat het afval van koffie olie bevat, waardoor het als brandstof kan worden gebruikt. Op basis van dit idee halen ze de dagelijks verspilde hoeveelheid afvalkoffie op en recycleren ze tot ecologische briketten. Al bij al toch niet zo gek bedacht.

Lees meer

Resultaten uit het forum

Vogelverjager tegen duiven
Vogelverjager tegen duiven
Te koop in de tuinwinkel. Nogal prijzig, dat wel.

Lees meer

Verjagen houtduiven e.a.
Verjagen houtduiven e.a.
Ik heb in mijn hoogstamboomgaard enorm veel last van houtduiven (fruit is nauwelijks een erwt groot of het wordt van de takken gerukt en op de grond gesmeten en dat op dergelijke schaal dat ik zelf niets moet plukken). In de webwinkel worden vogelverjagers in de vorm van kunststof uilen e.

Lees meer

Versie 2 van het forum
Versie 2 van het forum
Dit is een testje voor de update van het forum.volgende zaken werden aangepast :* bloemetjes op de homepagina van het forum werden verwijderd (wegens te verwarrend voor sommigen)* intern systeem om de bloemetjes weer te geven op topicniveau werd aangepast* snelheid werd verbeterd van de homepagina en de topicpagina's.

Lees meer

Toon meer items ...