Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/cramer-tools

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'cramer tools'

Toon meer producten ...
GARDENA, tuinmateriaal van topkwaliteit
GARDENA, tuinmateriaal van topkwaliteit
Gardena is een merk met een compleet assortiment tuingereedschap en toebehoren. Het is het grootste merk in Europa van hoogwaardig tuingereedschap en van Duitse makelij. Gaat het nu om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken of bodembewerking. Gardena biedt voor alle klussen een gepaste oplossing.

Lees meer

Rugvriendelijk tuinieren
Rugvriendelijk tuinieren
Tuinieren kan soms gepaard gaan met rugklachten. Om rugvriendelijk te tuinieren hebben we hieronder enkele tips zodat het werken in de tuin zonder rugklachten kan verlopen. Volgt u even mee op de pagina van rugvriendelijk tuinieren :

Lees meer

Decoratieve herfstschaal
Decoratieve herfstschaal
Het is intussen echt herfst geworden en nu de temperaturen voelbaar gezakt zijn blijven we misschien liever binnen, zeker als het regent en de wind over het land giert. Tijd om te cocoonen en het binnenshuis lekker gezellig te maken! Laat je creativiteit de vrije loop en maak een mooie bloemschikking van wat de natuur nu te bieden heeft. Lees hier hoe je een prachtige decoratieve herfstschaal kunt maken.

Lees meer

Zo hou je jouw tuin koel
Zo hou je jouw tuin koel
Laat de hitte jouw tuin niet verloederen door een watertekort of te warme temperaturen, maar ga voor een aangenaam frisgroene tuin deze zomer! Want het zou zonde zijn van al je werk vooraf. Een tuin met veel groen is maar liefst 5 graden frisser dan een stadstuin waar grotendeels verharding is. Zorg daarom tijdig voor verkoeling, ook voor jouw tuin en ervaar het verfrissend effect van de planten op je humeur.

Lees meer

Enqute bodemonderzoek
Enqute bodemonderzoek
Hallo, ik ben een student aan de KU Leuven en samen met 4 andere studenten werk ik aan een concept ivm bodemanalyses en bijpassend advies voor particuliere en professionele tuiniers. Het is de bedoeling dat wij hier een business plan etc voor uitwerken maar om dit te kunnen doen hebben we eerst een idee nodig van de markt die hiervoor bestaat.

Lees meer

Imago-onderzoek groenrijk
Imago-onderzoek groenrijk
Hallo allemaal, voor een schoolopdracht doe ik een onderzoek naar het imago van de Groenrijk. Ik heb nog heel veel respondenten nodig, willen jullie alsjeblieft een paar korte vraagjes beantwoorden?

Lees meer

Tuinliefhebbers gebruiken groene afwasmiddelen
Tuinliefhebbers gebruiken groene afwasmiddelen
Beste, Mijn naam is Nico Heuvinck en ik ben laatsejaarsstudent Handelswetenschappen, optie Maraketingmanagement aan de Hogeschool Gent. In het kader van mijn Masterproef (thesis) doe ik een onderzoek, in samenwerking met OVAM, naar milieuverantwoorde afwasmiddelen.

Lees meer

Toon meer items ...