Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/buzzy-organic

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

buzzy organic

Je zocht op :
Toon meer producten ...
Organic & recycled:  organische grondstoffen in gerecycleerd materiaal
Organic & recycled: organische grondstoffen in gerecycleerd materiaal
Sinds enkele jaren is het consumentengedrag ten aanzien van het milieu aanzienlijk veranderd. Milieugerelateerde maatregelen zoals sorteren, recycleren, water besparen, composteren, gezonder eten, de tuin op een natuurlijke en verantwoorde manier onderhouden...

Lees meer

Waarom gezonde voeding voor dieren?
Waarom gezonde voeding voor dieren?
De consument wordt steeds kritischer en koopt meer en meer biologische producten. Mensen die kiezen voor bio, kiezen vaker voor een gezond voedingspatroon en gaan bewuster om met voeding. Als we voor onszelf een gezonde leefwijze belangrijk vinden, waarom dan niet voor onze huisdieren? Misschien minder logisch maar we willen voor hen toch ook het allerbeste?

Lees meer

Geur, kleur en fleur in huis
Geur, kleur en fleur in huis
Voorjaarsbloemen in de winter

Lees meer

Resultaten uit het forum

Regenwormen in Veentuin
Regenwormen in Veentuin
Hallo,In onze tuin hebben wij een "veentuintje" gemaakt voor onze carnivoren, het tuintje meet 1,5 meter bij 1,5 meter en is 70cm diep, de grond bestaat uit Turf aangezien deze planten alleen in zure grond kunnen overleven.Om besmetting te voorkomen van regenwormen en ander ongedierte hebben we eerst een epdm doek gelegd.

Lees meer

Hoe kom ik van die verschrikkelijke bloembollen af?
Hoe kom ik van die verschrikkelijke bloembollen af?
Hoi iedereen,Ik heb een kleine tuin, van deze tuin wil ik een onderhoudsvriendelijke tuin maken met buxus, anti worteldoek en split. Nu zit ik met het probleem dat er in die kleine tuin honderden bloembollen zitten maar hoe kom ik hiervan af zonder de gehele tuin om te spitten?

Lees meer

Azuki bonen
Azuki bonen
Hello,Ik ben nieuw op deze forum en stel me even voor.Ik woon in zuid frankrijk maar ken de site al iets langer en vind die heel interessant.

Lees meer

Toon meer items ...