Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/bouwmaterialen

menu
Tuinadvies
Je zocht op :
Een zwemvijver aanleggen met zwem- en filtergedeelte
Een zwemvijver aanleggen met zwem- en filtergedeelte
Een zwemvijver aanleggen - zwemvijver met zwem- en filtergedeelte om in de tuin te zwemmen

Lees meer

Tuinreizen naar Italië
Tuinreizen naar Italië
Tuinreizen naar Italie: Wanneer ik me vroeger een beeld vormde van Italiaanse tuinen dacht ik vooral aan heel formele, architecturale en kunstmatige tuinen met trappen vol tuinvazen, beelden, kunstmatige grotten, waterbassins en fonteinen en verder veel, heel veel keurig geknipt en geschoren groen. De renaissance- en baroktuinen met andere woorden.

Lees meer

Zwaluwen leren herkennen
Zwaluwen leren herkennen
In het voorjaar zijn ze er weer. De eerste zwaluwen arriveren rond maart vanuit het zuiden om zich hier voort te planten. Ze gaan dan meestal op zoek naar hun oude nestplaats. Maar door het verdwijnen van vele nestplaatsen door oa het renoveren van oude stallen en woningen, neemt hun aantal de laatste jaren drastisch af.

Lees meer

Waar haal je je bouwmaterialen
Waar haal je je bouwmaterialen
Na weken gezien te hebben dat mijn mand steeds kaler werd, heb ik nu gezien waar de woning gebouwd werd, in mijn druivelaar, ik wist wel dat het een merel was, maar ik wist niet dat hij vlakbij zijn woning maakte [afbeelding verwijderd niet-https]dit is het nest: [afbeelding verwijderd niet-https]hier de geleverde materialen, omdat er nog genoeg ligt ruim ik het maar niet op, misschien voor de volgende bouwvakker

Lees meer

Vermiculiet
Vermiculiet
Hello,Ik ben op zoek achter een adres in België waar men geexpandeerd vermiculiet kan aankopen die gebruikt wordt in de tuinbouw als grondverbeteraar. Adressen genoeg weerom in Nederland, bijzonder ook inzake drugskweek, maar nergens iets in Belgiê voor wat betreft de tuin.

Lees meer

Fijn grind
Fijn grind
Ik zoek van dat heel fijn grind om tussen rotsplanten te strooien.Maar waar zou dat te vinden zijn.

Lees meer

Toon meer items ...