Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/bougie-de-tombe-rouge-10-heures

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'bougie de tombe rouge 10 heures'

De tuin winterklaar maken
De tuin winterklaar maken
De winter komt er aan en de tuin moet stilaan klaargemaakt worden voor zijn winterslaap. Alhoewel, ‘winterslaap’, … er zijn ook in de winter nog steeds klusjes te vinden zijn in de tuin. Deze lees je wekelijks hier op onze Tuinadvies-website.

Lees meer

Ajuin- of uiweetjes
Ajuin- of uiweetjes
In Nederland zeggen ze meestal “ui”, in Vlaanderen meestal “ajuin”. Maar beide benamingen worden gebruikt voor hetzelfde bolgewas, een groente die opgebouwd is uit laagjes en een vrij pittige smaak en geur heeft.

Lees meer

Probleem met grasmaaier
Probleem met grasmaaier
Hey allemaal Ben gloednieuw hier, heb intussen al veel nuttige dingen gelezen, maar heb toch ook een vraag. Vanavond wou ik de eerste keer dit jaar de grasmaaier bovenhalen voor een eerste beurt, het is een Powerplus met Briggs & Stratton motor.

Lees meer

Payotse winter en anders gebogen
Payotse winter en anders gebogen
[afbeelding verwijderd niet-https] Zicht op mijn achtertuin met op de achtergrond de Schorenbos met het kasteel van mijn achterbuurman Jacqui (van de plattekaas) [afbeelding verwijderd niet-https] [afbeelding verwijderd niet-https] Boven op den Tomberg zo'n 78m boven de daarrond liggende omgeving [afbeelding verwijderd niet-https] Als we kijken in de richting van Brussel zien we duidelijk de "Smog" en het silhouet van het spoorwegviaduct (met 18 bogen)over de Pedevallei [afbeelding verwijderd niet-https] [afbeelding verwijderd niet-https] Het is moeilijk om het geheel in een enkele foto samen te vatten, te veel obstakels in de omgeving. [afbeelding verwijderd niet-https] Even van de andere kant bekeken [afbeelding verwijderd niet-https] Er zijn heel wat voorbereidende werken aan gang, er moet langs weerszijden een spoor bijgelegd (?

Lees meer

Toon meer items ...