Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/beste-konijnenvoer

menu
Tuinadvies

Je zocht op 'beste konijnenvoer'

Konijnenvoeding: wat mag wel en wat mag niet?
Konijnenvoeding: wat mag wel en wat mag niet?
Bij het houden van konijnen – en eigenlijk niet alleen bij konijnen, maar alle soorten dieren – is het belangrijk op voorhand te weten waarop je moet letten zodat deze dieren een gelukkig leven kunnen leiden. Een van de aspecten is de voeding, wat mag een konijn eten en wat geef je beter niet als voer aan konijnen? Hieronder enkele nuttige tips bij het voederen van konijnen.

Lees meer

Bewust omgaan met vlees
Bewust omgaan met vlees
Misschien ben je nog niet bekend met deze dag, maar op 1 oktober is het Wereld Vegetarisme Dag. Met deze dag vragen tal van organisaties aandacht te schenken aan vegetarisch eten en wat dit doet op de wereld en ons welzijn. Het doel is niet om iedereen 100% veggie te maken maar wel om bewuster en duurzamer om te gaan met wat we eten. Want het beïnvloedt niet alleen onze gezondheid, maar ook die van onze planeet.

Lees meer

Konijnenvoer
Konijnenvoer
Zijn er hier ervaringsdeskundigen over welke onkruiden je allemaal wel en niet mag voeren aan konijnen. Momenteel geef ik ze vooral knopkruid, malva sylvestris, een beetje ontbrande brandnetels, de paardebloemen uit m'n gazon, af en toe eens een blaadje zuring.

Lees meer

Johannesbroodboom zaaien
Johannesbroodboom zaaien
Ik heb zaden gekregen van de johannesbroodboom weet iemand hoe ik die moet zaaien en wanneer

Lees meer

Bereklauw
Bereklauw
Hallo ik hoop dat ik deze topic op de juiste plaats zet ? Mijn probleem is mijn weiland, nu komt deze plots vol met bereklauw ( vorig jaar niks ) Ik had vorig voorjaar laten spuiten met bofix tegen distels en netels ( is een oud weiland ) die waren verdwenen maar er kwamen enkele planten bereklauw in de plaats, maar nu door het zachte weer zie ik ze plots overal opduiken.

Lees meer

Toon meer items ...