Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/zoek/alarmsysteem-kopen

menu
Tuinadvies
Je zocht op:

alarmsysteem kopen

Je zocht op :

Resultaten uit het forum

Een vraagje voor de liefhebbers
Een vraagje voor de liefhebbers
Beste hobbyisten, specialisten en plantenliefhebbers,Ik ben een student aan de Vlerick Leuven Gent Management School en in het kader van mijn businessplan wil ik samen met mijn teamleden een product op de markt brengen dat de vochtigheid aangeeft in de pot van uw plant, zodanig dat u steeds weet wanneer uw plant water nodig heeft. Het zou gaan om een buisje niet groter dan een gewone pen, en de breedte van een viltstift, dat u gewoon naast uw plant in de pot plaatst, twee diodes zouden dan in de aarde van uw pot de vochtigheid opmeten.

Lees meer

Uncarina vruchten
Uncarina vruchten
Voor het eerst in jaren bloeien mijn Uncarina roeoesliana's nog eens synchroon en ik ben dus dag na dag in de weer met een penseeltje om voor de nodige kruisbestuiving te zorgen en dat blijkt gelukt. Ik blijf me verbazen over de bizarre vorm van zo'n vrucht, zie hieronder :[afbeelding verwijderd niet-https][afbeelding verwijderd niet-https]In bovenstaande detailfoto zie je dus goed de haakjes waarmee die vruchten aan kleren, haren en of handen blijven haken.

Lees meer

Onaangename verrassing
Onaangename verrassing
S 'Morgens loop ik altijd even de tuin in om te genieten van de vroege stilte van de dag. Tot mijn verbasing zie ik de deur van mijn kas open staan ik denk bij mezelf die had ik gisteravond toch dicht gedaan.

Lees meer