menu
Tuinadvies

Nieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking

In de nieuwe 4 in 1 zadencollectie vind u per zakje 4 soorten waarmee u bijvoorbeeld een heerlijke salade kan maken of een lekker wokgerecht kan bereiden.

De 10 soorten die in deze serie zitten zijn:

Lieveheersbeestjes bloemenmix - 4 zaadzakjes
De waardering die lieveheersbeestjes krijgen is welverdiend. Lieveheersbeestjes helpen insectenplagen op een natuurlijke wijze te controleren en zijn dus waardevolle bondgenoten in uw tuin. Nodig de lieveheersbeestjes uit in uw tuin met de 4 aantrekkelijke bloemen Centaurea, Papaver Rhoeas, Chrysanthenum en Coreopsis.

Vergeten groenten - 4 zaadzakjes
De vergeten groenten zijn een beetje uit het oog, maar nog niet uit het hart. Maak met de groentes uit grootmoeders tijd zoals pastinaak, radijs, gele wortel en aardbeispinazie de lekkerste gerechten van vroeger.

LadybugsNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Lieveheersbeestjes
Vergeten groentenNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Vergeten groenten
Fruit SaladNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Fruit Salad
Kitchen HerbsNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Kitchen Herbs

Kitchen Herbs mix - 4 zaadzakjes
Verse kruiden zijn onmisbare ingrediënten in de keuken en voor uw gerechten, ontdek de kruiden van Buzzy 4 in 1 collectie en ervaar hoe u uw keuken en gerechten verrijkt met de kruiden peterselie, bieslook, tijm en basilicum.

Fruit Salad mix - 4 zaadzakjes
Het staat leuk en niets smaakt zo lekker als een zelfgekweekte fruitsalade. Met aardbei, kiwi, watermeloen en een zoete cantaloupe meloen creëert u uw eigen fris-zoete fruit salade.

Salad Plate mix - 4 zaadzakjes
De salade heeft inmiddels een serieuze plek ingenomen in onze eetcultuur. We gebruiken het niet alleen als bijgerecht maar ook als voor- en hoofdgerecht. Met de 4 in 1 Collection Salad Plate maakt u uw eigen frisse salade met een Franse salade mix, lekkere kerstomaatjes, frisse bosui en radijsjes.

Mexican Dish - 4 zaadzakjes
Mexicaans eten is een rijke mengelmoes uit de oorspronkelijke Indiaanse en Spaanse keuken. Met zoete mini maïs, een vleestomaat, pittige peper en koriander, heeft u 4 ingrediënten waarmee u heerlijke Mexicaanse gerechten kan bereiden.

Salad PlateNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Salad Plate
Mexican DishNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Mexican Dish
Chinese Wok - 4 zaadzakjesNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Chinese Wok - 4 zaadzakjes
Italian FoodNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Italian Food

Chinese Wok mix - 4 zaadzakjes
Wokken is vandaag de dag een geliefde manier van koken. Het gezond en snel klaar. Met de 4 ingrediënten van Buzzy 4 in 1 Collection zoals paksoi, stengelui, broccoli en rode peper, heeft u een goede basis voor de lekkerste wokgerechten.

Italian Food mix - 4 zaadzakjes
De Italiaanse keuken wordt veelal genoemd als de lekkerste keuken van Europa en populair over de hele wereld. Neem bijvoorbeeld pizza of pastagerechten. Maak met roodlof, courgette, rucola en tomaat een lekkere Italiaanse salade, of gebruik de ingrediënten in andere lekkere Italiaanse recepten.

Bijen bloemenmengselsNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Bijen bloemenmengsels
Balcony MixNieuwe collectie zaden met 4 zakjes zaad per verpakking
Balcony Mix

Honey Bee mix - 4 zaadzakjes
Door de achteruitgang van de flora en de nestgelegenheden worden veel wilde bijensoorten bedreigd. Wilde bijen hebben veel bloeiende planten nodig om nectar uit te drinken. Creëer een bijentuin en geef bijen een betere kans om te overleven met de 4 bloemensoorten Chrysanthemum, Kaasjeskruid, Phacelia en Limanthes.

Balcony Mix - 4 zaadzakjes
Op het balkon kan je uitstekend planten laten groeien. Maak met petunia’s, vlijtig liesje, leeuwenbekje en een potzonnebloem van uw balkon een waar bloemenparadijs.

Terug naar boven icoon