Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/ruillijst/1134/stokroos-alcea-rosea

Tuinadvies

Stokroos, alcea rosea


0

zondag 1 oktober 2017 - 10:07

Hoi, heeft er iemand zaden van enkelvoudige stokrozen? Alle kleuren welkom! Rood heb ik al! Bij de dubbelbloemige kunnen de bijtjes niet aan de stampers! Dank bij voorbaat!

Opties

Zaad
Afhalen
Opsturen

Wuustwezel

Reacties

Pioenroos35

Dag Bosvrouw, ik heb 3 kleur-varianten van donker- naar middel-fuchsia. Ik heb er nog voldoende aan de stokken zitten, dus een paar bolletjes per kleur is geen probleem. U woont in belgië begrijp ik ? Zelf woon ik in NL, maar opsturen kan natuurlijk altijd tegen verzendkosten. De stokrozen die ik heb zijn 2-jarig en zijn blijkbaar zó sterk dat ze zelfs nú nog bloeien met nieuw gevormde stokken ... En de hoogste tak is nu zo'n 4 meter en ook dáár blijven nog steeds bloemen in de top in bloei komen. De zaden die al op de grond liggen zijn nú al bezig nieuwe plantjes te maken ... Ik kan hier helaas geen foto's plaatsen, maar als het u interesseert stuurt u dan even een berichtje ? Met vr. groet Pioenroos35

donderdag 26 oktober 2017 - 19:58

BOSVROUW

Bedankt, die heb ik ondertussen al, zoek nog gele en witte! Groetjes!

donderdag 2 november 2017 - 09:23

Pioenroos35

Fijn, dat is al heel wat. Ik heb (helaas) geen witte, maar ik ben blij dat u al voorzien bent ! groetjes en veel tuinplezier!

vrijdag 3 november 2017 - 22:43