Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/forum/4/tuinaanleg-onderhoud/55633/tuinverlichting

menu
Tuinadvies
0

TUINVERLICHTING

Olijfboom@mediterra plants

Hoi,
Wij zijn al een tijdje op zoek naar tuinverlichting. We zouden het liefst werken met een eenvoudig systeem die prijs kwaliteit goed zit vb garden light. Eigenlijk een plug and play principe. Zijn er winkels die een groot aanbod tuinverlichting hebben? We zijn al langs geweest in verschillende (10tal) tuincentra's. Maar hebben altijd maar een heel beperkt gamma. Zijn er onder jullie die weten waar we soortgelijke verlichting kunnen vinden liefst niet via internet. We zouden het graag eerst eens zien vandaar.

mvg,

woensdag 12 februari 2014 - 19:39

Jantje1987

alle in winkels van intratuin hebben het wel, anders even mailen naar gardenlight
is zeer leuk om mee te werken deze verlichting


groetjes
jan
donderdag 13 februari 2014 - 20:14

Leerling

'k Hoop een beetje dat je voor zwakke verlichting gaat. En bij voorkeur het type dat gecombineerd is met een bewegingsdetector of dat je gemakkelijk kan aan/uit schakelen, en dat het meestal uit kan/mag. Er zijn nl. nogal wat aanwijzigingen dat verlichting een negatieve invloed heeft op dieren en planten.

De omschrijving van wat je zoekt is wat vaag.
De tuinadvies webwinkel heeft een aantal producten in de rubriek Tuindecoratie die het bekijken waard zijn (zie http://www.tuinadvies.be/shop/rubriek.php?rid=25).
Daarnaast is Conrad een webwinkel waar ik graag elektro koop. Hun tuinverlichting vindt je hier: http://www.conrad.be/ce/nl/overview/0509011/Solar-tuinverlichting
vrijdag 14 februari 2014 - 23:54

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken