menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Afscheiding

Eburoon

Eburoon

Hallo,
Graag uw advies voor een degelijke, duurzame, onderhoudsvriendelijke en geen kitscherigge afscheiding voor meer privacy.
Hebben een klein tuintje en willen langs de doorlooproute van andere buren wat hoogs van 1,75 a 1,80m. hebben al, zie foto, bamboe van 1,30m tegen de Bekaertdraad maar het is niet hoog genoeg. Iedereen kijkt er over heen. We hebben aan de binnenzijde 25cm om wat groens te planten.
Ook het hekje zou dezelfde hoogte moeten krijgeen.
Dankjullie alvast

Tuinaanleg & Onderhoud

woensdag 15 augustus 2012 - 20:42
Fiona

Fiona

Waarom ga je niet eens online kijken bij bedrijven die in tuinschermen handelen? Denk dat je daar meer antwoord vindt dan op een forum. Schuttingen en erfafscheidingen zijn in eerste instantie een kwestie van hoe groot je portemonnee is. Duurzaam, degelijk en onderhoudsvriendelijk komt met een stevig prijskaartje. Als je voor wat minder duurzaam gaat en zelf een paar dagen gaat kwasten met beits, voor de palen van die paalpunten neemt, heb je ook alweer een duurzamere schutting gecreëerd. Wat ik zelf ook erg mooi vind, zijn gaaspanelen begroeid met klimop. Je kunt deze klimop in verschillende hoogtes kopen, zodat je niet al te lang hoeft te wachten eer je weer privacy hebt. Mensen hier in de buurt hebben dat ook gedaan en in no time is daar nu een groene afscheiding waar je werkelijk niets meer door kunt zien. Heeft geen verf nodig, rot niet, tenige wat je zult moeten doen is af en toe even met een snoeischaar erover.
Er zijn ook prachtige louvreschermen te krijgen, maar die kosten ook nogal wat.
Tis gewoon net wat je zelf mooi vindt en hoe groot je budget is. Dus mijn advies; ga online rond shoppen.

Greetzz

Fiona
woensdag 22 augustus 2012 - 15:04

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon