menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Huis te koop

Eniavaswen

Eniavaswen

Gisteren zijn we aan een nieuw hoofdstuk in ons leven begonnen. We hebben de compromis getekend voor ons nieuw huis. Maar nu staan we voor nog een andere uitdaging: het huis waar we nu wonen moet verkocht worden.

Twee jaar geleden kochten we ons nieuwbouwhuis in Stekene. Prachtig gelegen, bossen achteraan, een weids zicht vooraan. Intussen gaan ons kindjes alletwee naar school en daarmee bedachten we dat ze nooit met de fiets naar school, hun vrienden of vereniging zouden kunnen gaan, want ze gaan in een andere gemeente. Daarom hebben we iets nieuws gezocht daar in de buurt.

We hopen dat ons huis snel verkocht raakt, dus moesten jullie iemand weten die op zoek is in de regio van Stekene-Sint-Niklaas, laat maar weten, hé.
Het huis dat te koop staat is gebouwd in 2007, volledig afgewerkt, ruime open keuken en living, 3 grote slaapkamers, badkamer met bad en douche, berging, grote zolder, ... opp: 353m², aangelegde tuin met groot eetterras en zonneterras achteraan, lang een poortje achteraan kan je vertrekken naar een fietswegel en tal van wandelwegels, klein beschrijf mogelijk. Voor meer info, stuur maar een pb'tje.

[afbeelding verwijderd niet-https]
[afbeelding verwijderd niet-https]
[afbeelding verwijderd niet-https]
[afbeelding verwijderd niet-https]
[afbeelding verwijderd niet-https]

Groetjes, Karen
donderdag 14 januari 2010 - 10:42

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon