menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Serre

Ga naar meest recente reactie

semperfi

Semperfi

Ik wil nu niet opdringerig doen maar als er een site is voor Varens, Cactussen ( waar tussen ?? ) en vijvers , waarom kunnen we geen raadgevingen uitwisselen over de boeiende hobby van Serres.
Eenjarigen kweken, wintergevoelige planten bewaren, ziektes, schimmels, tomaten e.d.
Ik weet de vraag is nog eens gesteld geweest, en dat er geen plaats is voor alles weet ik ook, maar de aanhouder wint ( enfin dat zegt mijn vrouw toch )
Grutjes,
Bob
zaterdag 3 maart 2007 - 21:21
kurt

Kurt

Beste Bob,

Ik vind het best een aantrekkelijk voorstel om er een rubriek serres aan toe te voegen, maar het forum is momenteel opgevat volgens plantengroepen: varens, cactussen, groenten, vijver(planten), kruiden, kamerplanten,...
Wie nu een vraag heeft over zijn cactussen of tomaten die in een serre worden gekweekt, dan plaatst men die in de desbetreffende rubriek waar de specialisten ter zake hun favoriete rubriek dagelijks opvolgen. Wanneer ik een rubriek over serres / veranda's / tuinkassen,... toevoeg dan zullen de groenten, cactus, kuipplanten,...-vragen ook daar terecht komen en moeten de groenten, cactus, kuipplantenkenners al meerdere rubrieken dagelijks gaan opvolgen... Uw vrouw heeft wel gelijk. De aanhouder wint. ALS we een nieuwe rubriek over serres ZOUDEN opstarten dan moeten we de inhoudsomschrijving van wat er in die rubriek mag komen te staan duidelijk omschrijven. Tips ivm serres, serres onderhouden, kopen, tweedehands, gratis, teelttips in serres,... MAAR vragen over bep. groenten in de serre MOETEN dan wel in de rubriek van de groenten zelf worden gesteld.
We kunnen het altijd proberen en lukt het niet kan alles terug worden overgezet.

We hebben eerder ook al de vraag gekregen om een apart tomatenforum op te starten. Dat kan maar dan moeten we ook een slaforum, een wortelforum,... en dan wordt het voor de groentenmoderators ook weer onoverzichtelijk om alles deftig te kunnen opvolgen.

Dat van die cactussen die niet op hun plaats staan, daar had ik eigenlijk nog niet bij stil gestaan. Ik zal een nieuwe hoofdrubriek kamerplanten of zo moeten maken met daaronder de subrubrieken van cactussen en vetplanten en dan ineens een andere over de overige kamerplanten.

Graag de mening van de andere forumleden aub. Dan kunnen we er nog enkele dagen over nadenken en discussiëren en zien wat de meerderheid denkt. Daar zal ik me dan tegen dinsdag bij aansluiten.

Dus laat alle pro's en contra's maar komen.

Mvg,
Kurt
zaterdag 3 maart 2007 - 22:23
Tomateboer

Tomateboer

Helemaal mee eens Kurt,

Het is zeer moeilijk om over iedere vraag een nieuw onderwerp te maken he,...
Dat wordt een boeltje...
Ik denk dat zoals de forumonderdelen nu gemaakt zijn,...het perfect is...naar mijn mening dan toch he.
Er zal altijd wel iets zijn waar je niet weet waar geplaatst.
grt
Angelo
zaterdag 3 maart 2007 - 22:36
andre

Andre

Zo denk ik er ook over kurt
zaterdag 3 maart 2007 - 23:56
nientje

Nientje

ik denk dat het op den duur te uitgebreid gaat worden en moeilijk bij te houden
nientje
dinsdag 6 maart 2007 - 22:08

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon