Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/forum/32/algemene-vragen-ivm-het-forum/44928/foto-lukt-niet-meer

menu
Tuinadvies
0

Foto lukt niet meer

Ga naar meest recente reactie

Zourky

Ik zoals Matabich het uitgelegd heeft tot wanneer ik image shack sluit om de gekopierde link te plakken zoals het moet maar de pagina van het forum is ook weg nog enkel dat van bladeren opladen en onderaan plakken,als alles is gebeurd,dan moet ik terug google openen naar bladwijzer tuinforum en zie daar niets staan,vroeger kon ik direkt zien of het er stond nu is alles weg ,dat begrijp ik niet dat telkens google ook weg is ,we zullen het wel vinden misschien is er iets verkeerd in gesteld maar wat
groetjes Richard

maandag 26 december 2011 - 22:39

Zourky

Alles loopt vlot tot wanneer ik de code gekopiert heb en image afsluit om de link te plakken is de pagina van het forum ook weg,enkel nog dat klein scherm midden in het buraublad tuin advies
afbeelding toevoegen aan uw bericht
bestand kiezen en opladen
invoegen
vroeger bleef de pagina van het tuin forum er staan,is er iets niet goed ingesteld bij internetoptie en instellingen voor browsen met tabbladen ?

Een tekst typen en plaatsen dat gaat,als ik maar niet de bewerking voor foto doe.
groetjes Richard
dinsdag 27 december 2011 - 07:30

Minouke

klikken op AFBEELDING links van antwoordkader
nieuw kader gaat open, op BESTAND KIEZEN klikken
foto kiezen en OPLADEN
DIRCTE LINK de URL kopiëren (*)
onderaan het scherm van je pc, op AFBEELDING INVOEGEN
daar onderaan je URL plaatsen maar wel zien dat je niet 2xhtt:// hebt staan
Ik doe die dat er staat zo al weg om zeker te zijn
en dan terug naar Tuinadvies

Misschien zit het probleem bij afsluiten.... ik sluit iets af pas als de foto er staat... tussenin sluit ik niets af.

[afbeelding verwijderd niet-https]


Als het toch niet zou lukken kunt ge altijd het direct en gemakkelijker systeem kiezen onder je antwoordkader (maar voor 1 foto)
wil je meer foto's kan je telkens een nieuw antwoord zetten


(*) als dit niet gaat zou het best eens kunnen dat je je weer moet inloggen bij Imageschack


Ik heb hier stap voor stap geschreven hoe ik het doe en wat ik zie op dat moment.


groetjes
Chantal
dinsdag 27 december 2011 - 09:29

Minouke

Hier lukt het ook niet met FORUMCODE

Toen Matabish dit uitlegde zal het nog zo geweest zijn maar blijkbaar is het nu veranderd


Dus DIRECTE LINK gebruiken maar daarvoor moet je je eerst inloggen (gratis)
dinsdag 27 december 2011 - 09:44

Meuwissenj

Richard, ik heb precies hetzelfde probleem.
Ook bij mij is het hele bericht weg.
Ook opnieuw inloggen heeft niet geholpen.

Gr Marga

dinsdag 27 december 2011 - 10:17

Vivigreen

Heb ook terug moeten inloggen bij Imageschack! Dat ging ook niet meer om fotos te plaatsen!

Tweede foto is met de forumcode !

[afbeelding verwijderd niet-https]

Vivianne

dinsdag 27 december 2011 - 14:31

Zourky

Minouke ik doe het zoals jij het beschrijft en sluit niets af enkel na het kopieren de pagina van image shack rechts boven het kruisje aanklikken en dan gebeurd het image is weg dat was de bedoeling,maar ook tuin forum is weg er staat nog alleen het kadertje van ongeveer 20x20 waar alles staat van bladeren ,opladen en invoegen,als ik het invoeg gebeurd er niets ,om dan terug het forum te bekijken moet ik terug google aan klikken en daar bij bladwijzer om terug op het forum te komen.Vroeger klikte men een pagina weg maar de vorige stond er nog,ik weet niet wat er gebeurd is ik denk bij internet opties dat daar iets verkeerd aan gevinkt is maar wat ?
Vinden doen we het we moeten enkel iemand vinden die het weet,gelukkig ben ik niet alleen
groetjes Richard

ik ben geregistreerd en ingelogd bij image chack,daar is alles normaal
dinsdag 27 december 2011 - 14:56

Minouke

raaar!!!

als ik DIRECT LINK gebruik krijg ik zonder problemen de foto zoals hieronder maar voeg ik er nog 1 aan toe met dan FORUMCODE is alles weg ook de tekst.

[afbeelding verwijderd niet-https]
dinsdag 27 december 2011 - 16:09

Minouke

de 1st foto hieronder is dus weer met DIRECT LINK en 2de met het systeem van tuinadvies


[afbeelding verwijderd niet-https]

dinsdag 27 december 2011 - 16:16

Minouke

Richard met welke browser werkt ge (internet explorer of zoals ik nu google chrome)
dat kan misschien wel een verschil geven (????)


Misschien dat Kurt of Focus het weten????
Ik heb Kurt een mailtje gestuurd.
dinsdag 27 december 2011 - 16:21

Zourky

Ik heb ook google chrome.
daar straks had ik de vraag gesteld in google waarom dat er pagina's verdwijnen en had gezien dat er iets was van seniorennet dat er een andere syte probeerd een plaats te vinden voor reklame.Het is wel zo dat bij imagechak er reklame komt over telefoons enz als ge het wil weg doen lukt het ook niet direkt er word nog gevraagd ben u zeker want u heb gewonnen;Ik heb ook een grote scan gedaan met Malwarebytes en alles was top .
groetjes Richard
dinsdag 27 december 2011 - 17:07

Victor44

Ook ik heb al geruime tijd hetzelfde probleem,vroeger was het een plezier om foto's te plaatsen ,nu zit ik soms een hele tijd bezig om één foto te zetten.Maar inderdaad als je op extra foto drukt gaat het soms wel.

dinsdag 27 december 2011 - 20:18

Zourky

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/853/rhododendronrood.jpg/][afbeelding verwijderd niet-https]

Uploaded with ImageShack.us
dinsdag 27 december 2011 - 20:40

Paronoto

[afbeelding verwijderd niet-https]

Een "werkske" van 40 seconden ... Zo simpel als wat
dinsdag 27 december 2011 - 22:45

Focus

[afbeelding verwijderd niet-https]

woensdag 28 december 2011 - 08:10

Focus

Eerste foto via images shack
tweede foto via systeem van tuinadvies zelf (extra foto)

lijkt nog steeds normaal te werken, maar zoals gezegd is de directe link bij image shack te kopieren nadat je bent ingelogd.
je kan de directe link echter ook nog kopieren wanneer je alles kopieert uit "widget code en daar de directe link zoekt tussen de starttag img en de closetag img
maar het eenvoudigst is gewoon inloggen.
woensdag 28 december 2011 - 08:15

Minouke

bij het inloggen moet je een USERNAME kiezen en als hij het niet aanvaardt moet je een ander gebruikersnaam kiezen tot hij het aanvaardt .... de reden is dat de naam al in gebruik is.

Ik schrijf dit hier moest het bij sommige wat verwarrend lijken, het feit dat hij dan iedere keer aangeeft dat het niet aanvaard wordt.
woensdag 28 december 2011 - 08:54

Zourky

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/59/agapanthusd.jpg/][afbeelding verwijderd niet-https]

Uploaded with ImageShack.us
woensdag 28 december 2011 - 09:45

Zourky

het lukt niet de een keer wel en vijf keer niet ik geef het op
woensdag 28 december 2011 - 09:53

Minouke

Zourky gebruikt dan het systeem van tuinadvies onder je antwoordkader... dat gaat toch altijd !?!
woensdag 28 december 2011 - 12:03

Zourky

Ik heb het zojuist gedaan
op antwoorden
andere foto opladen
en dan wijzig nu mijn berecht
en er stond niets ik heb weer gewijzigd en dit getypt om er iets te hebben
Ik begrijp het niet soms doe ik juist het zelfde en dan lukt het ,een andere keer weer niet
woensdag 28 december 2011 - 12:27

Meuwissenj

[afbeelding verwijderd niet-https]


Jippy gelukt.
Gr Marga
woensdag 28 december 2011 - 12:35

Zourky

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/afbeelding002r.jpg/][afbeelding verwijderd niet-https]

Uploaded with ImageShack.us
woensdag 28 december 2011 - 12:39

Minouke

gebruik van tuinadvies systeem:

je kan wel met het wijzigen een andere foto zetten en dan verdwijnt de vorige maar de tekst moet wel blijven (tenzij je die ook hebt gewijzigd )
Bij elk bericht dus maar 1 foto, als je meerdere wilt zetten met dat systeem van Tuinadvies dan moet je telkens een nieuwe ANTWOORD gebruiken en daar weer een andere foto zetten.

woensdag 28 december 2011 - 12:48

Zourky

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/714/citroenboompje.jpg/][afbeelding verwijderd niet-https]

Uploaded with ImageShack.us
woensdag 28 december 2011 - 13:15

Zourky

deze foto heb ik willen plaatsen door één te wijzigen,maar het ging niet ben dan naar bladwijzer op image ze op laden en kopieren dan terug naar bladwijzer om het forum te openen en daar zoeken op deze plaats en op antwoorden en dan plakken
Als ik dat morgen nog weet ben ik tevreden
Mijn beste wensen aan alle die mij hier de moet gaven om verder te gaan
groetjes Richard
woensdag 28 december 2011 - 13:27

Paronoto

Richard, wil je me eens contacteren op mijn E-mailadre aub i.v.m. met uw fotoperikelen.
woensdag 28 december 2011 - 17:38

Zourky

Het citroen boompje stond er niet,nu heb bladwijzer genomen en imagechak de bewerking gedaan terug bladwijzer en naar het tuin forum naar beneden daar wijzigen en plakken,en klaar

Beste Paronoto heb je het bericht ontvangen
Richard
woensdag 28 december 2011 - 22:33

Paronoto

Beste Paronoto heb je het bericht ontvangen

Nee, niks gezien....

Onder uw profielnaam "zourky" staat ook geen E-mailadres vermeld
donderdag 29 december 2011 - 15:43

Zourky

Gisteren had ik een bericht getypt eerst op uw naam en ook een Brabander van Dilbeek
voor ik het verzond had ik aangevinkt dat er ook een dubbel naar mij zou gestuurd worden en dan op verzenden,er kwam nog bericht verzonden,omdat ik ook niets ontvangen had dacht ik nog dat loopt ook mis
Richard

ik heb nu terug iets verstuurd en het was zoals gisteren,het was maar om te zien of het lukt,uw e-mail adres is ook niet te zien
er kwam weer uw bericht is verzonden met een grote vink naast,dan loopt het ook mis

ik heb zojuist de kopie van het berichtje gekregen dus eens geluk,en zal een sturen met adres.
donderdag 29 december 2011 - 16:31

Paronoto

Mail is al onderweg
donderdag 29 december 2011 - 17:44

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken