menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Tuinstoel

haadee

Haadee

Weet iemand waar je stof (op de juiste breedte) voor een opklapbare strandstoel kan kopen? Je weet wel, zo-een waar je altijd eindeloos mee bezig bent om 'm op te zetten, maar waar je dan heerlijk in kunt liggen.
Of heeft iemand een tip? Of een suggestie hoe ik 'm opnieuw van stof kan voorzien?
Hartelijk dank!
zaterdag 2 augustus 2008 - 17:22
Matabish

Matabish

[afbeelding verwijderd niet-https] haadee,

van harte [afbeelding verwijderd niet-https] op dit leerrijke en gezellige tuinforum! Maar wel opletten voor de onvermijdelijke verslaving!!

Hoe breed is zo'n stoel precies?? Als dat +- 60cm is zou je een stevige lap vrolijk gekleurd katoen of linnen kunnen kopen.
Dit wordt meestal verkocht in 140cm breed, zodat je hem dubbel zou kunnen gebruiken. Dan is het meteen ook veel steviger. Als je een stuk 'zeil' zou vinden is dat natuurlijk nóg sterker!
De zijkant dichtstikken en dan boven en onder een omslag maken die breed genoeg is om er het hout van de stoel doorheen te kunnen schuiven.
Je zal de stoel dus wel even uiteen moeten halen daarvoor.
Als dat niet mogelijk zou zijn, kan je het er altijd nog met de hand over naaien.

Succes,
Matabish.
zaterdag 2 augustus 2008 - 21:07
hildavw

Hildavw

[afbeelding verwijderd niet-https]

Haadee,

Misschien kan je eens een markt bezoeken. Daar heb ik al eens dergelijke stoffen aan de meter gezien, maar ik kan me niet direct herinneren waar het was.
In grote stoffenzaken zullen ze je ook wel kunnen helpen, als ze het zelf niet hebben kunnen ze je waarschijnlijk wel verwijzen naar een collega.

groetjes

Hilda
zaterdag 2 augustus 2008 - 22:26

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon