menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Meester in Vormsnoei

vormsnoei

Vormsnoei

Hallo

Een berichtje voor de vormsnoei liefhebbers!
Ik heb gehoord dat Bosch dit jaar een wedstrijd rond 'Meester in Vormsnoei' organiseert.
Er worden 10 finalisten geselecteerd die een pakket gereedschappen van Bosch kunnen winnen.
Iemand die nog wil mee doen?

Geef me een seintje: [email protected]!
donderdag 19 april 2007 - 00:12
Tulpenbol

Tulpenbol

Dag Vormsnoei,

Dat klinkt leuk zeg! Ik kan wel wat nieuw gereedschap gebruiken hoor!

Weet je ook waar dat gehouden wordt en wanneer? Of waar ik meer informatie kan krijgen hierover?

Bedankt,
Tulpenbol
donderdag 19 april 2007 - 01:18
kurt

Tekst aangepast

Kurt

beste,

Misschien is het handiger gewoon de tekst erbij te zetten met alle info erop

Win een volledige set Bosch tuingereedschap
Heeft u een vaste hand en wordt u vaak geprezen om uw vormsnoei (topiary) prestaties? Neem dan deel aan de wedstrijd ‘Meester in vormsnoei 2007’, georganiseerd door tuinblad ‘Bloemen & Planten’ en Bosch, uw tuingereedschap specialist.


Hoe doet u mee?
Maak een topiary-ontwerp en stuur ons per mail of brief vóór 1 mei 2007 uw creatie en vermeld daarbij uw motivatie om mee te doen. U mag ook een foto of ontwerp van eerdere artistieke uitingen insturen.

Finalisten
De jury kiest uit alle inzendingen de 10 meest gemotiveerde kandidaten, zij dingen mee naar de titel ‘Meester in de Vormsnoei 2007’. Houd vast rekening met de finale dag op 3 mei!

Waar en wanneer?
De jury neemt contact op met de finalisten. Deze strijden op donderdag 3 mei 2007 op Landgoed Beeckestijn te Velsen-Zuid tegen elkaar om de eretitel.

Finalisten gaan met een Bosch Isio buxusschaar een verwilderde buxusbol van 65/70 cm in een zo creatief mogelijke vorm snoeien. Onze vakjury geeft punten op het gebied van techniek, vormgeving en resultaat. De buxusschaar en de buxusplant worden gratis aan de finalisten ter beschikking gesteld.

De winnaar ‘Meester in de Vormsnoei 2007’ ontvangt een certificaat en een jaarabonnement op ‘Bloemen & Planten’ én een volledige set Bosch tuingereedschap: een met Li-Lon technologie uitgeruste accu grasmaaier, heggenschaar en trimmer, een fluisterhakselaar, kettingzaag en hogedrukreiniger!


Stuur vóór dinsdag 1 mei 2007 een e-mail naar [email protected] of een brief naar Antwoordnummer 17807, onder vermelding van ‘buxus’, 1000 VR Amsterdam. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.
Over de uitslag van de vormsnoeiwedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenders worden eventueel via hun e-mailadres op de hoogte gehouden van de producten en diensten van Vipmedia.



Ik heb deze info trouwens ook via een persmailing ontvangen.

veel succes,
Mvg,
Kurt Vossaert
zaakvoerder www.tuinadvies.be
donderdag 19 april 2007 - 05:44

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon