Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/forum/25/dieren-te-koop-te-ruilen-gratis-of-gezocht/33566/diamantduifjes

menu
Tuinadvies
0

Diamantduifjes

Duifje

Duifjes zijn inmiddels verkocht, advertentie kan weg.

zaterdag 5 juni 2010 - 18:19

Ulanka

Hehe, hier nog geen reactie op gehad dat deze duifjes eigenlijk niet in een kooike moeten zitten maar in de vrije natuur rondvliegen zoals ik gehad heb bij mijn kerkuiltje ?
Veel plezier nog met de duifjes en hopelijk vinden ze een goeie thuis !

Ulanka
vrijdag 2 juli 2010 - 12:33

Duifje

Nee, jij bent de eerste die reageert eigenlijk. maar goed ook: deze advertentie kan weg, ze zijn verkocht. (vergeten dat deze adv. hier stond)
Deze duifjes kunnen trouwens in het wild in Nederland niet overleven. Zijn tropische vogeltjes, komen ook niet voor in het wild in Nederland.
Als ik ze los zou laten en ze zouden overleven en zich voortplanten, dan krijg je faunavervalsing en dat is niet de bedoeling.

Valkparkiet mag je ook niet los laten bijvoorbeeld.

Ik hoop dat jij met je uiltjes ook succes hebt en wat betreft het vrijlaten betreft; geen enkel dier hoort in weze gekooid te worden, maar als er bijvoorbeeld geen dierentuinen zouden bestaan, zouden veel dieren allang zijn uitgestorven.
Zolang de mens deze planeet nog uitbuit, vernietigd en verpest, kunnen wij dierenliefhebbers best een paar dieren in een ruime kooi houden en er heel goed voor zorgen.

groetjes
vrijdag 2 juli 2010 - 13:46

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken