Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
ik ken fabriekers zelf niet, zijn dit aardappelen speciaal gekweekt voor varkens?
Wij koken hier ook alle dagen aardappelen die niet zo mooi zijn of te klein voor ons zelf, en geven ze aan de schapen en kippen, die zijn er maar al te blij mee!
Deze aardappelen verbloemen een beetje bij het koken, maar ze smaken wel zoals een gewone aardappel. Ook als puree zijn ze lekker, en als frieten ook
Laiverd, eeterpels bint lekker om te eten. Fabriekers zitten zo vol met zetmeel dat ze nait meer te vret'n bennen.
"hollands"; fabriekers zijn die aardappelen die geteeld worden omwille van het zeer hoge zetmeelgehalte. Deze zijn echt niet zo te eten.. ze smaken nergens naar en ze zijn ook nog eens zo melig dat je de smaak vergaat. Vandaar.. die zijn alleen maar voor de varkens.