Geprint vanhttps://www.tuinadvies.be/tuinvrienden/forum/21/cs-kopen-ruilen-gezocht/46541/tropische-zaden-en-planten

menu
Tuinadvies
0

Tropische zaden en planten

Gekko1966

Hallo,
IK ben een Belgisch tuinarchitect die sinds jan 2011 in Bangkok woont.
Mijn bedrijfje hier is gespecialiseerd in de verkoop van speciale zaden, knollen en bollen, rhizomen en planten uit Azië naar de rest vd wereld.

Mijn website zal snel volgen, maar voorlopig kan je meer info opvragen via mail
welwitschia@hotmail.com

dinsdag 1 mei 2012 - 08:31

PeterW

Als het een beetje voordelig is, is het wel interessant.
dinsdag 1 mei 2012 - 12:50

Gekko1966

A)Ik doe ONTZETTEND veel research naar alle mogelijke aanbiedingen op ebay en dan nog bijzonder veel fora around the world.
En ik tracht onder hun prijzen te blijven. Aan transportkosten kan ik helaas niets veranderen dus ja idd, een knol van duitsland naar belgie sturen zal goedkoper zijn dan één van thailand naar belgie.
B)ik ben al 25j zelfstandige ik heb veel offertes verloren aan "voordelige-collega's".
Ik was daar héél blij mee, want ik was dan tenminste 100% zeker dat die klanten 6maanden later bij mij zouden aankloppen omdat ze rommel in hun pollen kregen.
C) Ik mag dan wel 46j 'oud' zijn, maar ik heb geen interesse in een snelle grabbel. Planten zijn mijn passie, planten zijn mijn lang leven. Als ik in mijn hele (nog komende, hopelijk nog lang leven 1 plantensoort kan beschermen voor uitsterven , dan ga ik heel gelukkig mijn graf in gaan.
D) komop mensen, planten zijn fun ! ze groeien én bloeien voor je ogen én als het echt foutloopt, zeg het me dan aub. In geval van twijfel stuur ik het hele zootje opnieuw OP MIJN KOSTEN naar jou !
> én gaan ze daar van pofiteren ? tja vermoedelijk wel, maar binnen dit en 5j zal ik deze reply nietmeer hoeven te schrijven.
>en iedereen die nog vragen heeft ;stuur ze , ik reply graag !
bedankt
Peter Heyens
dinsdag 1 mei 2012 - 13:15

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken